ΙΣΛΑΝΔΙΑ 290€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στην Ισλανδία, με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα 3* στο Ρέικιαβικ. Τελική τιμή 290€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 16/01 με 21/01 και η τιμή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα.

Λίγα λόγια για την Ισλανδία
Αν ένας από τους ταξιδιωτικούς σας στόχους είναι να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και τα εξωπραγματικά χρώματά του, τότε ένα από τα πιο γνωστά και με εύκολη πρόσβαση μέρη για να δει κάποιος το φαινόμενο αυτό, είναι το Reykjavik στην Ισλανδία. Από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο είναι η καλύτερη πειροδος με τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί το φαινόμενο.

Η Ισλανδία φημίζεται επισης και για την παρθένα φύση της και τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά της χαρακτηριστικά ,όπως θερμές πηγές, μεγαλοπρεπείς παγετώνες, ενεργά και ανενεργά ηφαίστεια, παγωμένες θάλασσες, ονειρικές λίμνες, ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, βαθιές κοιλάδες κ.α. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε , όπως σκι, snowmobiling, μπάνιο στη Γαλάζια Λίμνη, η οποία παραμένει ζεστή όλο το χρόνο ή ακόμα και βόλτα στις τοποθεσίες που γυρίστηκε το Game of Thrones.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Wizzair με ανταπόκριση στο Λονδίνο ,και κοστίζουν μόλις 103€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση θα κάνετε μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρέικιαβικ 16/01 - 13:05
Ρέικιαβικ - Αθήνα 21/01 - 19:55


*Η αναμονή στο πήγαινε είναι 1ω20λ στο αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου και στην επιστροφή 8ω30λ στο ίδιο αεροδρόμιο με μεταμεσονύχτια αναμονή. Αν δεν θέλετε να περιμένετε τόσες πολλές ωρες μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι και με διαμονή στο Λονδίνο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Κάνοντας όμως κράτηση μέσω της  kiwi.com σας παρέχει εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης.  Οτιδήποτε και αν συμβεί η kiwi θα φροντίσει να φτάσετε στον προορισμό σας με άλλες πτήσεις ή θα σας κάνει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

*Στην βασική τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Για να πάρετε εξτρά και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο στην kiwi με κόστος 32€ και για τις τέσσερις πτήσεις.






ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Luna Apartments - Laugavegur 37 είναι 3* και βρίσκεται στην κεντρική εμπορική οδό του Ρέικιαβικ, Laugavegur στο κεντρο της πολης. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους ή μπανιέρα, καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις κουζίνας. Η τιμή του για ένα διαμέρισμα 4 ατόμων είναι στα 576€ για 5 βραδια.


*Στην τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





*Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται φόροι και κοστος καθαρισμού συνολικης αξίας 43€ και πληρώνονται στο ξενοδοχείο. (Περιλαμβάνονται στη τελική τιμή που αναγράφουμε)




ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. (Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.)


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 412€
•Έξτρα χειραποσκευή: 128€
•Ξενοδοχείο: 619€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1159€ / 4 = 290€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 4 άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال