ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 50€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για τριήμερο ΠΣΚ τον Ιανουάριο στο Βουκουρέστι με αναχώρηση το πρωί, επιστροφή βράδυ και διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ibis κοντά στο κέντρο.  Τελική τιμή μόλις 50€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

18/01 - 20/01 (3 μέρες, 50€)
25/01 - 27/01 (3 μέρες, 50€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 20€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουκουρέστι  25/01 - 08:55
Βουκουρέστι - Αθήνα  27/01 - 16:55

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση.






ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ibis Bucuresti Garda De Nird που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε απόσταση μόλις 200μ. από το μετρό το οποίο σε πάει στο κέντρο και την παλιά πόλη σε 10-15 λεπτά. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, τηλεόραση LCD , δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 57€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Άλλη μια οικονομική επιλογή είναι και το  Hello Hotels το οποίο απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Gara de Nord, το οποίο σε πάει στο κέντρο και την παλιά πόλη σε 10-15 λεπτά. Τα φωτεινά δωμάτια στο Hello Hotels περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 54€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (08/02 - 11/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 40€
•Ξενοδοχείo: 57€
•ΣΥΝΟΛΟ: 97€ / 2 = 48,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال