ΜΑΔΡΙΤΗ 170€ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Φεβρουάριο στη Μαδρίτη με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πολύ καλές κριτικές.  Τελική τιμή 170€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 07/02 με 11/02

*Οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ατλέντικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στις 10/02

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Iberia και κοστίζουν 78€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε μέσω της Skyscanner.com ή απευθείας την ιστοσελίδα της Iberia.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαδρίτη  07/02 - 15:50
Μαδρίτη - Αθήνα  11/02 - 10:35

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή διαστάσεων 56cm x 45cm x 25cm συνολικού βάρους μέχρι 10 κιλών και μία τσάντα χειρός ή laptop. 
ΔΙΑΜΟΝΗ
Το hostal rico βρίσκεται στη καρδιά της πολης, μόλις 200μ. μακριά από την κεντρική λεωφόρο Gran Via και τον κεντρικό σταθμό του μετρό. Τα δωμάτια είναι απλά και περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 185€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking

Το παραπάνω ξενδοχείο έχει διαθέσιμο μόνο ένα δωμάτιο, άλλη μια καλή οικονομική επιλογή με καλες κριτικες στη καρδιά της πολης είναι και το Hostal Casanova. Η τιμή του για ένα δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο είναι στα 196€


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της bookingΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (07/02 - 11/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 156€
•Ξενοδοχείo: 185€
•ΣΥΝΟΛΟ: 341€ / 2 = 170,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال