ΚΑΤΑΝΙΑ 65€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Για ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Κατάνια ακολουθήστε μας στο instagram και παρακολουθήστε τα stories που έχουμε προσθέσει στα highlights. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Κατάνια με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα με πολύ καλές κριτικές. Τελική τιμή μόλις 65€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

19/01 - 22/01 (4 μέρες, 65€)
26/01 - 29/01 (4 μέρες, 70€)

Λίγα λόγια για την Κατάνια
Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας και έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Αφού εξερευνήσετε της μπαρόκ αρχιτεκτονική της πολης μπορείτε να πάτε μονοήμερες εκδρομές σε περιοχές όπως η Αίτνα ,το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, τις Συρακουσες, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, που στην αρχαιότητα ήταν η σημαντικότερη ελληνική αποικία στη Δύση αλλά και την Ταορμίνα μια από τις πιο ομορφες και γραφικές πόλεις της Σικελίας η οποία είναι  χτισμένη πάνω σε ένα λόφο.  

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κατάνια  19/01 - 12:00
Κατάνια - Αθήνα  22/01 - 07:35

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x20x25cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Politi Aparthotel είναι ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων το οποίο βρίσκεται στη καρδιά της πολης, πολύ κοντά στο duomo και τα αξιοθέατα της πολης. Όλα τα διαμέρισμα  είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν χώρο σαλονιού ή δωμάτιο και μικρή κουζίνα. Οι σύγχρονες ανέσεις περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικο μπάνιο. Στο τουριστικό γραφείο  μπορείτε να κάνετε κράτηση για εκδρομές στο ηφαίστειο της Αίτνας. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 70€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€
•Ξενοδοχείo: 70€
•ΣΥΝΟΛΟ: 130€ / 2 = 65€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال