ΒΙΕΝΝΗ 180€ (ΠΑΣΧΑ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες το Πάσχα στη Βιέννη με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 180€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 24/04 με 28/04

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Wizzair και κοστίζουν 65€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Wizzair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βιέννη  24/04 - 22:05
Βιέννη - Θεσσαλονίκη  28/04 - 18:35

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x20x25cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε  με κόστος από 8€ ανα πτήση.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Do Step Inn είναι ένα Hotel & Hostel το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό Westbahnhof. Το κεντρο της Βιεννης βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών μακριά με το μετρό. Εκτός από κοινόχρηστους κοιτώνες προσφέρει και δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο κοστίζει 234€ για 4 βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






Αν θέλετε μια πιο άνετη διαμονή, μια πολύ καλή επιλογή είναι το Ibis Wien Mariahilf το οποίο απέχει μόλις 500μ. από τη Mariahilfer Straße, τον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Βιέννης. Το καφέ-μπαρ και η ρεσεψιόν λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi. Το τουριστικό λεωφορείο Hop Off Hop Off (κόκκινη γραμμή) κάνει στάση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, τηλέφωνο και επιφάνεια εργασίας. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 290€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Κάνε κράτηση εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 130€
•Ξενοδοχείo: 234€
•ΣΥΝΟΛΟ: 364€ / 2 = 182€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال