ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ 250€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα στη Μπρατισλάβα, την Βιέννη και την Πράγα, με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 2 βράδια στη Μπρατισλάβα, 2 βράδια στη Βιέννη και 3 βράδια στη Πράγα. Θα πάτε αεροπορικώς Μπρατισλάβα και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Πράγα. Από Μπρατισλάβα για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια 1ω και 4ω αντίστοιχα.

Οι ημερομηνίες είναι 16/03 με 23/03

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και την Aegean και κοστίζουν συνολικά 96€ το άτομο μαζί με μια χειραποσκευή και μια μεσαία τσάντα πλάτης. Κράτηση θα κάνετε μέσω της Skyscanner.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπρατισλάβα  16/03 - 18:10
Πράγα - Βουδαπέστη  23/03 - 11:45

*Η πτήση από Πράγα για Βουδαπέστη είναι με την Aegean με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βουδαπέστη, κατεβαίνοντας στην Αθήνα πάτε σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο η απευθείας πτήση από Πράγα για Αθήνα βγαίνει στα 58€ αντί 106€ που έχει κανονικά ο ναύλος. (Προσοχή σε περίπτωση που πάρετε παραδοτέα αποσκευή, υπάρχει πιθανότητα η βαλίτσα σας να βρεθεί Βουδαπέστη) 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair για να μπορέσετε να πάρετε μαζί και μια χειραποσκευή με ρόδες εκτός από την  μεσαία τσάντα πλάτης,  θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 8€.





ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Μπρατισλάβα για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 5€ έως 15€ η διαδρομή. Η διαδρομή από Μπρατισλάβα για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 1 ώρα ,και από Βιέννη για Πράγα 4ω15λ. Επιλογές στις ωρες αναχώρησης υπάρχουν πολλες. Κρατηση θα κάνετε μέσω της εφαρμογής της Flixbus για κινητές συσκευές ή την ιστοσελίδα της εδώ

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 20€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Bratislava - Vienna 17/03 - 11:40 (5€)
Vienna - Prague 19/03 - 08:30 (15€)

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Flixbus ή την εφαρμογή για κινητά  ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως αναγράφεται ο σταθμός στη σελίδα της FlixBus π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 





ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπρατισλάβα
Το Hotel Blue Garni είναι 3* και βρίσκεται περίπου 2χλμ μακριά από το ιστορικό κεντρο της Μπρατισλάβα. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 83€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βιέννη 
Το Senator Hotel Vienna είναι 4* και απέχει μόλις 12 λεπτά με το τραμ από το κέντρο της Βιέννης, το Δημαρχείο και το Πανεπιστήμιο. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, 24ωρο μπαρ και πλήρως κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 107€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Πράγα
Το Hotel Golden City Garni είναι 3* και βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το τραμ το οποίο κάνει στάση ακριβώς απ´εξω σας πάει στη κεντρική πλατεία Wenceslas και την Παλιά Πόλη σε μόλις 5 λεπτά. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 172€
•Χειραποσκευή Ryanair: 18€
•Λεωφορεία FlixBus: 42€
•Ξενοδοχεία: 265€
•ΣΥΝΟΛΟ: 497€ / 2 = 248,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال