ΓΚΝΤΑΝΣΚ 110€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιούνιο στο Γκντανσκ της Πολωνίας με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 110€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 07/06 με 10/06

Λίγα λόγια για το Γκντανσκ.
Η πόλη αυτή με το περίεργο όνομα βρίσκεται στη Πολωνία, στις ακτές τις Βαλτικής θάλασσας και είναι το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Χτισμένη στις όχθες ενός καναλιού γοητεύει με τα μεγαλόπρεπα χρωματιστά κτίρια που θυμίζουν σκηνικό σε ταινία εποχής σαν να μην έχει αλλάξει τετρακόσια χρόνια τώρα.

Πολυώροφα σπίτια βαμμένα σε παλ χρώματα, κολλημένα το ένα με το άλλο και διακοσμημένα με περίτεχνα ψηφιδωτά και γλυπτά. Πλακόστρωτα δρομάκια ιδανικά για περιπάτους. Πλατείες γεμάτες λουλούδια και κομψά αγάλματα. Χρωματιστά σπίτια που μοιάζουν με θεατρικό σκηνικό και μπροστά τους ένα ποτάμι ανθρώπων που πηγαινοέρχεται. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες που θα συναντήσει κάποιος στο Γκντανσκ, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Πολωνίας.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν 50€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Γκντανσκ  07/06 - 16:25
Γκντανσκ - Αθήνα  10/06 - 19:10

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 8€ ανα πτήση.


ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Apartament Vera Old Town βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από αξιοθέατα όπως το συντριβάνι του Ποσειδώνα και το δημαρχείο. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα δωμάτιο - καθιστικό και ένα ιδιωτικό μπάνιο με τους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 118€ για δυο άτομα.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Σε περίπτωση που εξαντληθεί το παραπάνω διαμέρισμα, άλλη μια καλή επιλογή είναι και το Carmen apartment, το οποίο βρίσκεται επίσης στο κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αξιοθέατα. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 122€ για δυο άτομα.
 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 100€
•Ξενοδοχείo: 118€
•ΣΥΝΟΛΟ: 218€ / 2 = 108€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال