ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ 130€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 6 μέρες αρχές Ιουνίου στη Βαρσοβία και την Κρακοβία με διαμονή σε κεντρικά διαμερίσματα με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 130€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 31/05 με 05/06 με 2 διανυκτερεύσεις στη Βαρσοβία και 3 στην Κρακοβία.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι Do It Yourself και οι κρατήσεις γίνονται από τον καθένα ξεχωριστά ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω. Αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 53€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βαρσοβία 31/05 - 06:40
Κρακοβία - Αθήνα 05/06 - 15:15

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να μπορέσετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 8€ ανα πτήση.

*Απο Κρακοβία για Βαρσοβία θα πάτε πολύ εύκολα με τρένο, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. 







ΔΙΑΜΟΝΗ 

Βαρσοβία

Το Moxy Warsaw Praga είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο 3* το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με το τραμ από την παλιά πόλη της Βαρσοβίας. Η στάση του τραμ βρίσκεται 500μ. μακριά από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει δωμάτια με δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 85€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση εδώ


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Κρακοβία
Το Sodispar Aparthotel & Apartments είναι ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων με εξαιρετική βαθμολογία και πολύ κοντά στο κέντρο, περίπου 15-20 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Πως πάω Κρακοβία από Βαρσοβία
Η Βαρσοβία απέχει περίπου 300χλμ από την Κρακοβία και υπάρχουν διάφοροι τρόποι σύνδεσης μεταξύ τους ,με λεωφορείο ,με τρένο και με αεροπλάνο. Ο πιο βολικός τρόπος είναι με τρένο με διάρκεια διαδρομής από 2 εως 4 ώρες. Κράτηση θα κάνετε από την επίσημη ιστοσελίδα της intercity εδώ

Τα εισιτήρια στην οικονομική θέση ξεκινάνε από 10 ευρώ  (43 ζλότι) και μπορεί να φτάσουν εως τα 200 ζλότι ανάλογα το πότε θα κάνετε την κράτηση. Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε την κράτηση είναι με το που ανοίγει η online φόρμα αγοράς της intercity ,περίπου ένα μήνα πριν. 

*Ο σταθμός επιβίβασης στη Βαρσοβία λέγεται «Warszawa Centralna» και ο σταθμός αποβίβασης στη Κρακοβία «Krakow Glowny». Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός μπορειτε να κάνετε αναζήτηση το όνομα του στα google maps.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 103€
•Ξενοδοχεία: 160€
•ΣΥΝΟΛΟ: 263€ / 2 = 131,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال