ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ REVOLUTΑν ταξιδεύεις συχνά σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως οι αναλήψεις, οι συναλλαγές και οι αγορές που κανεις με κάρτα στο εξωτερικό υπάρχουν και διάφορες χρεώσεις και προμήθειες από την τράπεζα.

Με την ταξιδιωτική κάρτα της revolut δεν υπάρχουν προμήθειες στις συναλλαγές και τις αναλήψεις, προσφέρει επίσης μια από τις πιο ανταγωνιστικές ισοτιμίες της αγοράς για μετατροπές συναλλάγματος αν ταξιδεύεις σε χώρες που δεν διαθέτουν ευρώ.

Πάτα εδώ για να παραγγείλεις τη δική σου δωρεάν ταξιδιωτική κάρτα Revolut

Τι είναι η Revolut;

Η Revolut είναι μια εφαρμογή για το κινητό σας που λειτουργεί ως ψηφιακό πορτοφόλι για Ευρώ, Λίρες, Δολάρια και αλλα νομίσματα ανά τον κόσμο. Σας επιστρέπει να μεταφέρετε δωρεάν χρήματα σε φίλους η επιχειρήσεις στην Ελλάδα η το εξωτερικό καθώς και να κάνετε αγορές και αναλήψεις χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο, στην καλύτερη ισοτιμία χωρίς χρεώσεις προμήθειας.

Η Revolut είναι πολύ καλύτερη με τους φίλους και συνταξιδιώτες. Μπορείτε να στείλετε και να ζητήσετε χρήματα ο ένας από τον άλλον δωρεάν, να χωρίσετε το λογαριασμό σε εστιατόρια και αν σχεδιάζετε μαζί διακοπές μπορείτε να ξοδεύετε στο εξωτερικό με μια πολύ καλή συναλλαγματική ισοτιμία.

Δημιουργήθηκε ως μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τράπεζες και των υπέρογκων χρεώσεων τους. Ωστόσο, για φυσικές αγορές θα πρέπει να παραγγείλετε τη φυσική προπληρωμένη κάρτα της Revolut.

Πως να παραγγείλεις τη Revolut:

Πρέπει να είσαι τουλαχιστον 18 χρονών για να κάνεις αίτηση και να έχεις smartphone. Πρώτα πρεπει να κατεβάσεις την εφαρμογή Revolut στο App Store ή στο Android Play store.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποίησεις τον λογαριασμο Revolut δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σο και κάποια άλλα στοιχεία. Έπειτα θα σου δοθεί η δυνατότητα να παραγγείλεις τη φυσική κάρτα μέσω της εφαρμογής. Αυτό συνήθως κοστίζει 6 ευρώ, αλλά αν παραγγείλετε την κάρτα μέσω του συνδέσμου μας θα λάβετε την κάρτα ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει ένα αναλυτικό οδηγό
    
1) Κάντε κλικ εδώ και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας. Θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος από την revolut μέσω sms για να κάνετε λήψη της εφαρμογής, ανοίξτε τη και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας με τα στοιχεία που σας ζητάει.
2) Μετα τη δημιουργία του λαγαριασμού πρέπει να φορτίσετε το λογαριασμό σας με 10 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης για να σας δοθεί η δυνατότητα να παραγγείλετε την δωρεάν κάρτα σας. Τα 10 αυτά ευρώ θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας για οποιαδήποτε αγορά και δεν θα τα χάσετε.

Θα χρεωθείτε προμήθεια 1 ευρώ από την τράπεζα για το έμβασμα εντός Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου (SEPA), αρκεί να έχετε επιλέξει SHA στο e-banking σας. Παρακάτω θα σας δείξουμε και με φωτογραφίες πως μπορείτε να το κάνετε μέσα από κάθε e-banking.

Alpha Bank


Eurobank


Εθνική τράπεζα 


Τράπεζα Πειραιώς4) Όταν το έμβασμα των 10 ευρώ εμφανιστεί στο λογαριασμό σας μπορείτε να παραγγείλετε την κάρτα μέσω του μενού CARDS.

5) Υπάρχει η πιθανότητα να σας ζητηθεί η πιστοποίηση της ταυτότητα σας πριν από την πρώτη φόρτιση η μετά. Η εφαρμογή θα σα καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνετε και γίνεται ηλεκτρονικά με μια φωτογραφία της ταυτότητας και μια selfie. Επαληθεύστε την ταυτότητα σας και η κάρτα σας θα έρθει σε λίγες μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της Revolut

2 Σχόλια

  1. η φόρτιση του λογαριασμού, γίνεται μόνο μέσω μεταφοράς χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό;; Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω κάποιας χρεωστικής κάρτας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να γίνει και μέσω κάρτας, αν θες διάβασε τον οδηγό μου βήμα βήμα εδώ https://www.toxrisimo.gr/2019/11/revolut-card.html

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال