ΝΑΠΟΛΗ - ΡΩΜΗ 195€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιούλιο στη Νάπολη και την Ρώμη, με διαμονή κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 195€ αεροπορικά, τρένο και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 11/07 με 16/07 με δυο διανυκτερεύσεις στη Νάπολη και τρεις στη Ρώμη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι Do It Yourself και οι κρατήσεις γίνονται από τον καθένα ξεχωριστά ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω. Αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 77€ το άτομο και για τις δυο πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Νάπολη 11/07 - 21:05
Ρώμη - Θεσσαλονίκη 16/07 - 06:45

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 8€ ανα πτήση.

*Απο Νάπολη για Ρώμη θα πάτε πολύ εύκολα με τρένο και διάρκεια λιγότερο από 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. 






Πως πάω από Νάπολη για Ρώμη
Από Νάπολη για Ρώμη θα πάτε εύκολα με τρένο με διάρκεια διαδρομής 2ω40λ. Η αναχώρηση είναι από το Napoli Centrale με τελικό προορισμό το κεντρικό σιδιροδρομικο σταθμό Τερμίνι στη Ρώμη, και το εισιτήριο κοστίζει από 13€ η διαδρομή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε on-line μέσω της ιστοσελίδας omio.com

Παράδειγμα:

Naples - Rome 13/07 - 13:25 (13€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για online κράτηση ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.





ΔΙΑΜΟΝΗ 

Νάπολη

Το B&B Le Porte di Napoli βρίσκεται στη Νάπολη, σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από την παλιά γραφική πόλη της Νάπολης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


Κάνε κράτηση εδώ


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Ρώμη
Το Kolping Hotel Casa Domitilla είναι 3* και βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla. Το κέντρο της Ρώμης βρίσκεται περίπου 30 λεπτά μακριά με το δημόσιο λεωφορείο που κάνει στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 130€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 154€
•Ξενοδοχεία: 205€
•Τρένο: 26€
•ΣΥΝΟΛΟ: 385€ / 2 = 192,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال