ΠΑΡΙΣΙ - ΜΙΛΑΝΟ 215€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι και το Μιλάνο, με διαμονή σε ξενοδοχεία με εξαιρετικές κριτικές κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 215€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 19/09 με 23/09

Θα μείνετε 3 βραδια στο Παρίσι και ένα βράδυ στο Μιλάνο. 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά 70€ και για τις τρεις πτήσεις. Θα κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com και επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι 19/09 - 09:00
Παρίσι - Μιλάνο 22/09 - 08:35
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 23/09 - 16:20

*Το αεροδρόμιο που προσγειώνεται η Ryanair βρίσκεται στο Μποβέ, περίπου 1ω15λ μακριά από το κέντρο του Παρισιού, όπου μπορείτε να πάτε εύκολα με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω από το τέρμιναλ με κόστος 15€ η διαδρομή. 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση 








ΔΙΑΜΟΝΗ

Παρίσι
Το Odalys City Paris XVII βρίσκεται στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, σε απόσταση 20 λεπτών με τη δημόσια συγκοινωνία από το κέντρο της πόλης και 30 λεπτών με το μετρό από τα Ηλύσια Πεδία και τον Πύργο του Άιφελ. Τα στούντιο διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 232€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Μιλάνο
Το MEININGER Milano Garibaldi βρίσκεται στην περιοχή Sempione του Μιλάνου, σε απόσταση 20 λεπτών με το τραμ από το κεντρο του Μιλάνου και το Duomo. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 1 βράδυ είναι στα 58€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Οι τιμές στα ξενδοχεία είναι τελικές και περιλαμβάνουν και τους δημοτικούς φόρους τα οποία θα πληρώσετε απευθείας στο ξενοδοχείο. 





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 140€
•Ξενοδοχεία: 290€
•ΣΥΝΟΛΟ: 430€ / 2 = 215€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال