ΤΕΝΕΡΙΦΗ 370€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Δεκέμβριο στην ηλιόλουστη Τενερίφη των Καναρίων νήσων με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή. Τελική τιμή 370€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 08/12 με 14/12

Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός ιδανικός  για εκείνους που αναζητούν καλοκαιρινές διακοπές και τον χειμώνα, με μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο. Είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν στην Ισπανία και γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο.

Ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις ,από την μία έχουμε τον καταπράσινο βορρά με κάποια με τα βασικά θέρετρα να είναι η Σάντα Κρούζ ντε Τενερίφε και το Πουέρτο ντε λα Κρούζ όπου θα μείνετε ,και από την άλλη το ξερό και αφρικανικό κλίμα στο νότιο τμήμα του νησιού.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι δεν είναι ομαδικό, αλλά ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στην Ρώμη ,και κοστίζουν 175€ με επιστροφή το ατομο. Κράτηση θα κάνετε μέσω της skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς ή μέσω της petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Τενερίφη (TFN) 08/12 - 05:55
Τενερίφη (TFS) - Αθήνα 14/12 - 14:15

*Η διάρκεια της αναμονής είναι 2:30 ωρες στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης. Τα αεροδρόμια αναχώρησης και προσγείωσης στη Τενερίφη είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο TFN στη βόρεια πλευρά και αναχωρείτε από το αεροδρόμιο TFS στη νότια πλευρά του νησιού.  

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή με ρόδες έως 8 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ.



ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Hotel Puerto de la Cruz είναι 4* και διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μία είναι θερμαινόμενη. Βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο Puerto de la Cruz, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το Εθνικό Πάρκο Mount Teide με το διάσημο ηφαίστειό του είναι προσβάσιμο σε 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δώρα. WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 6 βράδια για ένα δίκλινο δωμάτιο είναι στα 390€ μαζί με

ημιδιατροφή. 


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 










ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 350€
•Ξενοδοχείo: 390€
•ΣΥΝΟΛΟ: 740€ / 2 = 370€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال