ΜΑΔΡΙΤΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 185€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα με μήνυμα στο Viber για κάθε νέα πρόταση ταξιδιού, δήλωσε συμμετοχή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Νοέμβριο στη Μαδρίτη και την Βαρκελώνη με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 185€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 20/11 με 24/11

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Μαδρίτη και από Βαρκελώνη για Αθήνα είναι με την Ryanair ενώ η ενδιάμεση πτήση από Μαδρίτη για Βαρκελώνη είναι με την Vueling Airlines. Το συνολικό κόστος για όλες τις πτήσεις είναι στα 99€ το άτομο.

Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από τις ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαδρίτη 20/11 - 11:25
Μαδρίτη Βαρκελώνη 22/11 - 07:45
Βαρκελώνη - Αθήνα 24/11 - 18:45

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μικρή χειραποσκευή με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια δεύτερη μεγαλύτερη χειραποσκευή κανονικών διαστάσεων θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 6€ ανά πτήση. (15€ συνολικά και για τις δύο πτήσεις της Ryanair)








ΔΙΑΜΟΝΗ


Μαδρίτη

Το Hostal Las Murallas βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Μαδρίτης, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την πολυσύχναστη συνοικία Chueca και την πλατεία Puerta del Sol ενώ η κεντρική λεωφόρος Gran Via απέχει μόλις 200μ. μακριά. Διαθέτει λειτουργικά δωμάτια με κλιματισμό, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 82€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 20/11, Check out 22/11


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 






Βαρκελώνη
Το Hostal Rio De Castro βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην παράλληλη λεωφόρο της Βαρκελώνης μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την Plaza Eapana. Σε απόσταση 170μ. βρίσκεται η κοντινότερη στάση μετρό όπου μπορείτε να πάτε σε αξιοθέατα όπως η Sahara’s familia σε 15-20 λεπτά.  Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο για 2 βράδια είναι στα 94€

Check in 22/11, Check out 24/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής.












ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 198€
•Ξενοδοχεία: 176€
•ΣΥΝΟΛΟ: 374€ / 2 = 187€ το άτομο

Αν επιλέξετε και δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή στις πτήσεις της Ryanair με συνολικό κόστος 15€ η τελική τιμή θα είναι 202€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال