ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ REVOLUT ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ



Αν ταξιδεύεις συχνά σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως οι αναλήψεις, οι συναλλαγές και οι αγορές που κανεις με κάρτα στο εξωτερικό υπάρχουν και διάφορες χρεώσεις και προμήθειες από την τράπεζα.

Με την ταξιδιωτική κάρτα της revolut δεν υπάρχουν προμήθειες στις συναλλαγές και τις αναλήψεις, προσφέρει επίσης μια από τις πιο ανταγωνιστικές ισοτιμίες της αγοράς για μετατροπές συναλλάγματος αν ταξιδεύεις σε χώρες που δεν διαθέτουν ευρώ.

Πάτα εδώ για να κάνεις εγγραφή και απέκτησε την κάρτα revolut δωρεάν.

Τι είναι η Revolut;

Η Revolut είναι μια εφαρμογή για το κινητό σας που λειτουργεί ως ψηφιακό πορτοφόλι για Ευρώ, Λίρες, Δολάρια και αλλα νομίσματα ανά τον κόσμο. Σας επιστρέπει να μεταφέρετε δωρεάν χρήματα σε φίλους η επιχειρήσεις στην Ελλάδα η το εξωτερικό καθώς και να κάνετε αγορές και αναλήψεις χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο, στην καλύτερη ισοτιμία χωρίς χρεώσεις προμήθειας.

Η Revolut είναι πολύ καλύτερη με τους φίλους και συνταξιδιώτες. Μπορείτε να στείλετε και να ζητήσετε χρήματα ο ένας από τον άλλον δωρεάν, να μοιράσετε το λογαριασμό σε εστιατόρια και αν σχεδιάζετε μαζί διακοπές μπορείτε να ξοδεύετε στο εξωτερικό με μια πολύ καλή συναλλαγματική ισοτιμία.

Δημιουργήθηκε ως μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τράπεζες και των υπέρογκων χρεώσεων τους. Ωστόσο, για φυσικές αγορές θα πρέπει να παραγγείλετε τη φυσική προπληρωμένη κάρτα της Revolut.

Πως να αποκτήσεις Revolut λογαριασμό:

Πρέπει να είσαι τουλαχιστον 18 χρονών για να κάνεις αίτηση και να έχεις smartphone. Πρώτα πρεπει να κατεβάσεις την εφαρμογή Revolut στο App Store ή στο Android Play store.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποίησεις τον λογαριασμο Revolut δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σου και κάποια άλλα στοιχεία. Έπειτα θα σου δωθεί η δυνατότητα να παραγγείλεις τη φυσική κάρτα μέσω της εφαρμογής. Αυτό συνήθως κοστίζει 6 ευρώ, αλλά αν παραγγείλετε την κάρτα μέσω του συνδέσμου μας θα λάβετε την κάρτα ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει ένα αναλυτικό οδηγό
    
1) Κάντε κλικ εδώ και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας. Θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος από την revolut μέσω sms για να κάνετε λήψη της εφαρμογής, ανοίξτε τη και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας με τα στοιχεία που σας ζητάει.



2) Μετα τη δημιουργία του λαγαριασμού πρέπει να φορτίσετε το λογαριασμό σας με 10 ευρώ μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης για να σας δοθεί η δυνατότητα να παραγγείλετε την δωρεάν κάρτα σας. Τα 10€ θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας για οποιαδήποτε αγορά και δεν θα τα χάσετε.





3 Όταν το έμβασμα των 10 ευρώ εμφανιστεί στο λογαριασμό σας μπορείτε να παραγγείλετε την δωρεάν φυσική κάρτα μέσω του μενού ΚΑΡΤΕΣ.





4) Υπάρχει η πιθανότητα να σας ζητηθεί η πιστοποίηση της ταυτότητα σας πριν από την πρώτη φόρτιση η μετά. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνετε και γίνεται ηλεκτρονικά με μια φωτογραφία της ταυτότητας και μια selfie. Επαληθεύστε την ταυτότητα σας και η κάρτα σας θα έρθει σε λίγες μέρες.

7 Σχόλια

  1. κάλο θα ήταν να πείτε ότι θα πάρετε προμήθεια η bonus reward αν κάποιος χρησιμοποιήσει τον σύνδεσμο σας. είναι αρκετά καλή η προσπάθεια σας για να
    χαλάει από τέτοιες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λόγος να λες κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα θα έπρεπε να στηρίζεις αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.
    Το site αυτό έχει καταφέρει να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν διαφορετικά και να έχουν μια καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία .
    Αυτό για να γίνει όμως σημαίνει ότι κάποιος ασχολήθηκε και ξόδεψε χρόνο για να δώσει την πληροφορία οπότε πρέπει να αμειφθεί γιατί αυτό είναι το σωστό.
    Αν δεν αμείβονται αυτοί οι άνθρωποι για αυτό που κάνουν τότε αυτή η καλή προσπάθεια που αναφέρεις θα πάψει να υπάρχει διότι για πρακτικούς λόγους όλοι πρέπει κάπως να ζήσουμε έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κοινωνία μας. Οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να επικεντρωνόμαστε στα θετικά που προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι μέσω αυτής τούς της προσπάθειας?
    Δεν υπάρχει ανάγκη να πεις ότι υπάρχει αμοιβή από την στιγμή που τίποτα σε ολόκληρη την κοινωνία μας δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Το θέμα είναι να παίρνουμε τα θετικά και σε αυτή την περίπτωση και να κατανοούμε ότι όποιος παράγει πρέπει να αμείβεται.
    Στην τελική η εταιρεία δίνει τα rewards.

    Δεν έχω καμία σχέση με την σελίδα απλά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρίνουν και πολεμούν την πρόοδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητάει να βάλουμε μια άλλη πιστωτική?? Γιατί?
    Εάν ναι βλέπω μούφα κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πώς μπορω να ειμαι σιγουρος καθε φορα οτι η ισοτιμια που δινει ειναι η καλυτερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτω από το υπέροχο αυτό άρθρο που οι άνθρωποι αυτοί σε ξεστραβωνουν και σου προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες, βλέπεις πόσους ακόμα ηλίθιους αντέχει η ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λόγος που ειμαστε μια ζωή πίσω.Μην δείτε να γίνει μια προσπάθεια αμέσως να κατακρίνεται.Ντροπή.Οι άνθρωποι δίνουν λύσεις σε οσους δεν γνωρίζεται και εσεις σταθερά στην κριτική.Λαθος,αρχίστε να κανετε εργα απο το να λετε την βλακεια σας.Εργα και μόνο έργα.Μπράβο στην Ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال