ΠΡΑΓΑ 120 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιανουάριο στη Πράγα με διαμονή σε ξενοδοχείο 4* είκοσι λεπτά από το κέντρο. Τελική τιμή μόλις 120€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 15/01 με 19/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν μόλις 76€ με επιστροφή το άτομο μαζί με δωρεάν προτεραιότητα επιβίβασης και δύο χειραποσκευές. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Πράγα 15/01 - 09:30
Πράγα Αθήνα 19/01 - 07:30

*Τις συγκεκριμένες πτήσεις θα τις βρείτε μόνο από την ιστοσελίδα της Ryanair, δεν εμφανίζονται από την εφαρμογή για κινητές συσκευές.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισεις είναι προστατευόμενες, που σημαίνει πως ακόμα και αν χαθεί η επόμενη πτήση σας με υπαιτιότητα της αεροπορικής εταιρίας, η ryanair θα φροντίσει να φτάσετε στο τελικό προορισμό σας που είναι η Πράγα με την επόμενη διαθέσιμη πτήση χωρίς καμια χρέωση.

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι περίπου 5ω30λεπτά και μπορειτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στη πόλη του Μπέργαμο που βρίσκεται 15 λεπτά μακριά με το λεωφορείο. Η αναμονή στη επιστροφή είναι 2:30 ώρες.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνονται δωρεάν προτεραιότητα και δύο χειραποσκευές.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Hotel Cechie Praha είναι 4* και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε ένα ήσυχο μέρος της πόλης και παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πράγας με το τραμ όπου μπορείτε να φτάσετε σε 20 λεπτά. Το ξενοδοχείο προσφέρει 6 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα σκουός, 2 γήπεδα μπόουλινγκ, τραπέζι πινγκ-πονγκ, γυμναστήριο, εσωτερικό γήπεδο γκολφ, καθώς και υπαίθριο χώρο εξάσκησης γκολφ chipping and putting. Τα δωμάτια διαθέτουν όλα ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι μόλις 84€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ


•Ανάλυση τιμής για 2 άτομα

•Αεροπορικά εισιτήρια: 152€

•Διαμονή: 84€

•ΣΥΝΟΛΟ: 236€ / 2 = 118€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال