ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 60 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για τριήμερο ΠΣΚ τον Ιανουάριο στο Βουκουρέστι, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* ibis hotel. Τελική τιμή μόλις 60€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 10/01 με 12/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουκουρέστι 10/01 - 08:45
Βουκουρέστι Αθήνα 12/01 - 16:45

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Ibis Palatul Parlamentului βρίσκεται στο κέντρο του Βουκουρεστίου κοντά στο παλάτι του λαού, ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια του κόσμου και το πιο διάσημο αξιοθέατο της πολης. Η παλιά πόλη βρίσκεται σε απόσταση 2χλμ μακριά από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, καθώς επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 59€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60
•Διαμονή: 59€
•ΣΥΝΟΛΟ: 119€ / 2 = 59,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال