Ομαδικό ταξίδι στη Πράγα, Βιέννη και Βουδαπέστη τον Ιανουάριο!




Σε ποιον αρέσουν τα παραμύθια; Τα κάστρα και τα παλάτια; Οκ, να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Τα ποτάμια; Η αναγεννησιακή αρχιτεκτονική; Όχι ακόμα; Ε λοιπόν σε ποιον αρέσουν τα θερμά λουτρά, το γκούλας και οι πλακόστρωτες πλατείες; 

Ελάτε να γράψουμε παρέα το δικό μας παραμύθι, στη Πράγα, την Βιέννη και την Βουδαπέστη, τρεις από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης και ίσως το πιο δημοφιλές roundtrip της γηραιάς ηπείρου!

Πράγα, η πόλη που είναι τόσο όμορφη όσο το Παρίσι και που η ιστορία της πάει χιλιάδες χρόνια πίσω. Και η μπύρα; Το φαί; Τα καλύτερα στην Ευρώπη!

Βιέννη, η πόλη με τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τα μουσικά και καλλιτεχνικά αριστουργήματα, τους ολόχρυσους δρόμους και τα καλύτερα καφέ στην Ευρώπη.

Βουδαπέστη, η πόλη που έχει κάτι για όλους! Από τη δραματική ιστορία και τη φανταστική αρχιτεκτονική έως τα θεραπευτικά ιαματικά νερά και τη νυχτερινή ζωή που είναι ασυναγώνιστη.

Οι ημερομηνίες είναι 25/01 με 01/02

Για συμμετοχή θα μας στείλεις μήνυμα στο Facebook αφού πρώτα διαβάσεις το παρακάτω αναλυτικό πρόγραμμα.

1η μέρα
Το πρωί αναχωρούμε για Πράγα με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου όπου θα έχουμε αναμονή περίπου 5 ώρες. Φυσικά θα το εκμεταλλευτούμε και θα πάμε μια σύντομη βόλτα στο Μπέργαμο που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά με το λεωφορείο. 

Παρόλο την σύντομη διάρκεια θα πάμε σε αρκετά αξιοθέατα όπως η Citadella, όπου θα δούμε τις οχυρώσεις από την εποχή της δυναστείας των Visconti, την piazza Vecchia όπου δεσπόζει το Palazzo della Ragione με το χαρακτηριστικό λέοντα της Βενετίας καθώς και τον πύργο campanone από τον 12ο αιώνα. Αφού δοκιμάσουμε και το τοπικό γλύκισμα polenta e osei επιστρέφουμε πίσω στο αεροδρόμιο του Μπέργαμο και αναχωρούμε για την παραμυθένια Πράγα όπου θα φτάσουμε το απόγευμα.


Bergamo

Μόλις τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας θα πάμε για φαγητό σε ένα τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο όπου θα δοκιμάσουμε παραδοσιακά πιάτα και θα πιούμε άφθονη μπίρα που στη Τσεχία είναι πάμφθηνη. Στη συνέχεια αναχωρούμε προς την κεντρική πλατεία Wenceslas για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Η Πράγα φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της γιαυτο και εμεις θα το ζήσουμε στο έπακρο, Σάββατο είναι άλλωστε, τι καλύτερο από ένα γύρο pub crawl, ένα από τα πιο διαδεδομένα νυχτερινά τουρ της Πράγας με τη πινελιά των Greek Travelers.



2η μέρα
Μετά από έναν ωραίο και βαθύ ύπνο ξεκούρασης ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τη πιο παραμυθένια πόλη της Ευρώπης, τη Πράγα. Μόνο και μόνο ακούγοντας το όνομα της έρχονται στο μυαλό εικόνες με πλακόστρωτους δρόμους, μπαρόκ κτίρια και ένα συναίσθημα ρομαντισμού!

Ξεκινάμε την ανάβαση προς το Κάστρο της πόλης αφού πρώτα περάσουμε μέσα από τις πολύχρωμες γειτονιές που περικυκλώνουν την εκκλησία του Αγίου Νικόλα. Το κάστρο με τους επιβλητικούς πύργους του, είναι το μεγαλύτερο αρχαίο κάστρο στον κόσμο και έχει περάσει πολλές ανακατασκευές κατα τους αιώνες, αφού κάθε βασιλιάς άφηνε τη δική του πινελιά. Μέσα στην αυλή του κάστρου βρίσκονται πολλά κυβερνητικά κτίρια και ναοί όπως αυτός του Αγίου Βίτου με τα πολύχρωμα βιτρώ, τη γοτθική αρχιτεκτονική και τις εξαιρετικά παλιές συλλογές από αντικείμενα του 14ου αιώνα.



Αφού περιηγηθούμε στους διάφορους δρόμους του κάστρου θα κατέβουμε από τη πίσω μεριά που θα μας οδηγήσει στη γέφυρα Charles που δεσπόζει πάνω από τον ποταμό Μολδάβα. Ο μύθος λέει πως για να στερεωθεί η γέφυρα ένας από τους χτίστες έκανε συμφωνία με το διάβολο ότι ο πρώτος που θα περάσει από τη γέφυρα θα πεθάνει. Τα σκούρα χρώματα της, οι ψηλοί πύργοι στο κάθε άκρο της και οι 30 άγγελοι που σε κοιτούν καθώς τη διασχίζεις σε κάνουν να το πιστεύεις.



Μετά τη γέφυρα ήρθε η ώρα να χαθούμε στα στενά της παλιάς πόλης τη Πράγας αφού περάσουμε πρώτα από τη πλατεία για να ακούσουμε τους ήχους του αστρονομικού ρολογιού και να δούμε τους 12 αποστόλους να παρελαύνουν κάθε ώρα. Ελεύθερος χρόνος για γλυκό καμινάδα (trdelník), βόλτες και εξερεύνηση.



Αργότερα το βράδυ θα συναντηθούμε στη πλατεία Wenceslas για να πάμε να πιούμε μία (τουλάχιστον) pilsner urquell, τη μπύρα για την οποία όλοι οι τσέχοι είναι περήφανοι και πίνουν από παιδιά! Φυσικά και για όποιον το επιθυμεί η τσέχικη κουζίνα έχει πολλές επιλογές για να συνοδεύσουμε τη μπύρα και οι pubs προσφέρουν και τα δύο. 

Μήπως κάποιος ενδιαφέρεται για δεύτερο γύρο pub crawl; . 



3η μέρα
Ξεκίνημα με δυνατό πρωινό και ανάβαση στον λόφο Vitkov, όπου βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μπρούτζινο μνημείο πολύ σημαντικό για τους Τσεχοσλοβάκους και την ιστορία τους κατα τον 20ο αιώνα. Εκεί μπορούμε να πιούμε έναν καφέ στο cafe panoramic η για όποιον ενδιαφέρεται να δούμε το μουσείο της Τσεχοσλοβακικής ιστορίας.



Περνάμε το ποτάμι και φτάνουμε στο πάρκο Λέτνα όπου θα δούμε τον μετρονόμο της πόλης να ταλαντεύεται σιωπηλά, στο σημείο που κάποτε υπήρχε ένα τεράστιο σύμβολο του Stalin. Πλέον το πάρκο είναι ένας παράδεισος για skaters και για νέους που αράζουν κοιτώντας από ψηλά τη πόλη.

Από τους πρόποδες του λόφου θα πάρουμε το τραμ για να φτάσουμε στα ενδότερα της γειτονιάς Mala Strana όπου θα δούμε τον τοίχο του Τζον Λένον και το μουσείο του Kafka, έναν από τους σημαντικότερους μυθιστοριογράφους του 20ου αιώνα και άριστα συνδεδεμένου με τη πόλη της Πράγας.



Περνάμε ξανά απέναντι από τη γέφυρα των Λεγεώνων για να δούμε το εθνικό Θέατρο, ένα στολίδι για τη πόλη της Πράγας καθώς και το σπίτι που χορεύει. Ονομάζεται έτσι καθώς ο περίεργος σχηματισμός του θυμίζει ένα ζευγάρι που χορεύει, και συγκεκριμένα τους Φρεντ και Τζίντζερ από που πήρε και το επίσημο όνομα του.



Γυρνάμε πίσω στο ξενοδοχείο μας, γεμίζουμε μπαταρίες και πάμε για άλλη μια νυχτερινή έξοδο που θα μας μείνει αξέχαστη.

4η μέρα
Σήμερα κατευθυνόμαστε νωρίς το πρωί με λεωφορείο προς τη Βιέννη όπου θα φτάσουμε σε 4 ώρες και κάτι. 

Αφού φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας και τακτοποιηθούμε, ξεκινάμε με μία γερή δόση εσπρέσο με λίγο γάλα στο πανέμορφο και ολόχρυσο cafe Central, το κάποτε στέκι του Trotsky. Από εκεί κατευθείαν στο κέντρο και τον καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου με τη πολύχρωμη οροφή. 343 σκαλιά πιο ψηλά έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη πόλη της Βιέννης και τους λόφους που τη περικυκλώνουν από πολύ ψηλά. 



Λίγο πιο μακριά βρίσκεται η γειτονιά των μουσείων της Βιέννης. Πριν χαθούμε στη κουλτούρα θα δούμε και το παλάτι Hofburg. Τόσα πολλά μουσεία να διαλέξουμε αλλά προσωπικά θα επιλέγαμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Naturhistorisches) και το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης (Kunsthistorisches).



Μιας και η ώρα θα έχει περάσει, ένας υπέροχος τρόπος να δούμε τον ορίζοντα της πόλης και το ηλιοβασίλεμα είναι η τεράστια ρόδα της Βιέννης με το όνομα Wiener Riesenrad, όπου για 65 χρόνια ήταν η μεγαλύτερη ρόδα στον κόσμο από το 1920 έως το 1985.



Ώρα για το πασίγνωστο βιεννέζικο σνίτσελ με πατάτες, το εθνικό φαγητό της Αυστρίας και αργότερα για κάποιο κοκτέιλ στα αναρίθμητα rooftop bar της πόλης!

5η μέρα
Κάθε όμορφη μέρα ξεκινάει με καφέ και μιας και είμαστε στη Βιέννη γιατι να μη το χαρούμε; Βιεννέζικο καφέ λοιπόν και φύγαμε για το παλάτι Schönbrunn ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής στη Βιέννη. Το φαντασμαγορικό παλάτι των 1600 δωματίων, εκεί που ο εξάχρονος Μότσαρτ έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και το παλάτι που έχει έναν κήπο 60 φορές του μεγέθους του! Υπάρχει ακόμα και ένας ζωολογικός κήπος μέσα! Θα μπορούσαμε να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα εδώ αλλα θα συγκρατηθούμε!





Αν λοιπόν καταφέρουμε να φύγουμε από εκεί σειρά έχει ακόμη ένα παλάτι! Ναι σωστά, ακόμη ένα από τα εκατοντάδες. Το παλάτι Belvedere, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη βότκα, αλλά είναι διακοσμημένο με άπειρα συντριβάνια, παρτέρια με λουλούδια καθώς και μυθικά τέρατα. Γίνεται καλύτερο; Ναι γίνεται, αν έχουμε και ένα στρούντελ με μήλα (Apfelstrudel) στο χέρι! Το αγαπημένο γλυκό των Αυστριακών.



Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και αφού ξεκουραστούμε θα πάμε στο σύμβολο της πόλης, το κτήριο του Δημαρχείου, το οποίο φιλοξενεί τόσο στον εσωτερικό του αλλά και στον εξωτερικό του χώρο μία πληθώρα από εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο από Ιανουάριο και για τρεις μήνες ο μισός προαύλιος χώρος του Δημαρχείου μετατρέπεται σε ένα απέραντο παγοδρόμιο και σε συνδυασμό με το κρύο δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την απόλαυση του χειμώνα.



6η μέρα
Σήμερα το πρωί αναχωρούμε με λεωφορείο για την ρομαντική Βουδαπέστη όπου θα φτάσουμε σε τρεις ώρες. Γεμάτοι όρεξη και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ξεκινάμε από τον λόφο του Κάστρου της Βουδαπέστης και με τον Προμαχώνα τον ψαράδων και την εκκλησία του Matthias απ όπου θα πάρουμε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει γιατί η θέα προς τη πόλη είναι απλά μαγική.



Περπάτημα με θέα τον Δούναβη από ψηλά και φτάνουμε στο παλάτι της πόλης που έχει καταστραφεί και ξαναχτιστεί τουλάχιστον 6 φορές τους τελευταίους 7 αιώνες αφού έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως κάστρο σε πολέμους. 


Από εκεί θα κατεβούμε είτε με το τελεφερίκ είτε με τα σκαλιά και θα διασχίσουμε την επιβλητικη Γέφυρα των αλυσίδων (Chain Bridge) που ενώνει τη Βούδα με τη Πέστη και όταν είναι φωτισμένη το βράδυ, μοιάζει με ένα ολόχρυσο περιδέραιο που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο λαιμό της.



Συνεχίζοντας ευθεία θα φτάσουμε μέχρι τη Βασιλική του Αγίου Στέφανου που είναι αφιερωμένη στον πρώτο βασιλιά της πόλης και είναι ο μεγαλύτερος ναός της πόλης. Θα ανέβουμε στη κορυφή του και θα απολαύσουμε πιάτο την θέα της Βουδαπέστης.





Στάση για φαί ή ένα langos στο χέρι και συνεχίζουμε τη βόλτα μας. Στη διαδρομή θα δούμε πολλά μνημεία που έχουν να κάνουν με την Ουγγαρία και τη καταπίεση που δέχτηκε υπό το καθεστώς της σοβιετικής ένωσης. Μαυρο και σκοτεινό κομμάτι της ουγγρικής ιστορίας αλλα παρόλ ´αυτα πολύ ενδιαφέρον. 

Τελευταία στάση για σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο κοινοβούλιο στον κόσμο με μήκος 368 μέτρα, το οποίο πήρε 19 χρόνια για να κατασκευαστεί και είναι πανέμορφο, μεγάλο και επιβλητικό.



Από εκεί μπορούμε να πάρουμε την γραμμή τραμ 2 που είναι η ομορφότερη διαδρομή με τραμ στη πόλη για να θαυμάσουμε το Δούναβη και τα φωτισμένα πλέον αξιοθέατα της πόλης. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο, δείπνο και φύγαμε για πανικό στα Ruin Bars. 

Παλιά, σχεδόν κατεστραμμένα και ερειπωμένα κτίρια μετατράπηκαν σε bar στα οποία μπορείς να δεις ταινία, να τζαμάρεις με άλλους και να κατεβάσεις σφηνάκια δίχως αύριο. Κάθε δωμάτιο και μια διαφορετική ιστορία! Ένα από αυτά είναι και το Szimpla Kert, το πρώτο στη πόλη, το οποίο κάθε βράδυ γεμίζει με νέους και νέες που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.




7η μέρα
Ξυπνάμε, ρίχνουμε νερό στο πρόσωπο μας προσπαθώντας να θυμηθούμε τι έγινε χθες το βράδυ και μετά το πρωινό ριχνόμαστε στη πόλη! Αν η μνήμη είναι θολή ίσως μια πανοραμική θέα στη πόλη να βοηθήσει! 

Ανηφορίζουμε λοιπόν στον λόφο Gellért, για να δούμε την αξιαγάπητη Λαίδη με τα τεντωμένα χέρια που κηρύσσει την ελευθερία σε όλη τη πόλη με το μήνυμα της. Το μνημείο της Ελευθερίας στέκει εκεί ψηλά και αφιερώνει τα παρακάτω λόγια τους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους ελευθερώνοντας τη Βουδαπέστη το 1945: «Σε όσους εγκατέλειψαν τη ζωή τους για την ανεξαρτησία, την ελευθερία και την ευημερία της Ουγγαρίας».



Φυσικά εδώ ανεβήκαμε και για τη πανοραμική θέα της πόλης αλλά και για μια μικρή πρωινή βόλτα μέσα από το δάσος της Citadella ενα φρούριο που δεν είδε ποτέ μάχη μιας και όταν έπρεπε δεν ήταν ολοκληρωμένο. 



Σίγουρα τώρα το hungover θα έχει περάσει και γι’αυτό θα πάμε για ψώνια στον πιο διάσημο δρόμο της πόλης, τη Vaci Utca και στη συνέχεια στη κεντρική αγορά για φαγητό και αναμνηστικά. 





Στη συνέχεια θα πάρουμε το τραμ για το κέντρο και τη λεωφόρο Andrássy. Η λεωφόρος είναι γεμάτη καταστήματα, εστιατόρια και καφέ αλλά είναι πιο γνωστή για την Κρατική Όπερα και τη δευτερη παλαιότερη γραμμή μετρο στην Ευρώπη που περνάει ακριβώς από κάτω.



Μικρή στάση στη πλατεία ηρώων ένα μνημείο στη λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και από εκεί θα φτάσουμε στα ιαματικά θερμά λουτρά Széchenyi. Βάζουμε μαγιό και χαλαρώνουμε στα νερά που αγγίζουν και τους 40 βαθμούς. Όταν ο ήλιος αρχίσει να πέφτει, και τα φώτα ανοίξουν δημιουργείται μία πολύ μυστηριώδης ατμόσφαιρα με καπνούς. Σίγουρα κανείς δε θα θέλει να φύγουμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει.



Για δείπνο σήμερα θα πάμε σε ένα εστιατόριο που δεν έχει μαχαιροπίρουνα. Τι; Ναι καλά άκουσες! Μα γιατί; Γιατί είναι ένα εστιατόριο στο οποίο αναβιώνει ο μεσαίωνας! Ποιος δε θα θελε να φαγοποτήσει σαν βασιλιάς; Αν οι χορεύτριες και τα τραγούδια του μεσαίωνα δεν είναι αρκετά, επιδρομή στα club της πόλης.



8η μέρα
Τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν έτσι και το δικό μας παραμύθι φτάνει στο τέλος του γεμάτο μοναδικές εικόνες που θα θυμόμαστε για μια ζωή. Μια τελευταία βόλτα στη πόλη για τα τελευταία ψώνια και το απόγευμα επιστρέφουμε πίσω στην Ελλάδα.

Διαμονή
Η διαμονή μας θα είναι για 3 βράδια στη Πράγα, 2 βράδια στη Βιέννη και 2 βράδια στη Βουδαπέστη σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* με πολύ καλές κριτικές. Τα δωμάτια θα είναι δίκλινα και στη διαμονή μας περιλαμβάνεται πρωινό σε όλα τα ξενοδοχεία.

Μετακινήσεις
Οι μετακινήσεις μας από Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα γίνουν με λεωφορείο και διάρκεια από 3 έως 4 ωρες η κάθε διαδρομή. 

Οι μετακινήσεις μας μέσα στις πόλεις θα γίνουν κυρίως με τα πόδια αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα πάρουμε κάρτες απεριορίστων διαδρομών με συνολικό κόστος 12€ στη Πράγα, 14€ στη Βιέννη και 13€ στη Βουδαπέστη.

Ταξ/τικά έγγραφα
Και στις 3 χώρες μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο με την ταυτότητα σας καθώς ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης η περιαγωγή δεδομένων μέσου του κινητού είναι δωρεάν και τα δεδομένα και λεπτά ομιλίας που έχετε στην Ελλάδα ισχύουν και τις 3 χώρες.

Πτήσεις
Οι πτήσεις που έχουμε επιλέξει στην αναχώρηση είναι με τη Ryanair από Αθήνα προς Πράγα με ενδιάμεση στάση. Οι πτήσεις της επιστροφής είναι απευθείας με την wizzair από Βουδαπέστη προς Αθήνα. 

Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη μπορούν να έρθουν Αθήνα και να φύγουμε μαζί για Πράγα και να επιστρέψουν από Βουδαπέστη απευθείας στη Θεσσαλονίκη με πτήση της Ryanair. Σε κάθε περίπτωση από όπου και να είστε θα σας βρούμε την πιο οικονομική επιλογή. 

ΚΟΣΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Το τελικό κόστος του ταξιδιού θα εξαρτηθεί απο την τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων την στιγμή της κράτησης. Με σημερινή τιμή αεροπορικών η τελική τιμή είναι:

•80€ για αεροπορικά εισιτήρια με δυο χειραποσκευές

•350€ για διαμονή & μετακινήσεις.

Άρα η τελική τιμή θα είναι 430€ το άτομο


Περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια με προτεραιότητα και δύο χειραποσκευές.

•Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* με πρωινό 

•Οι Μετακινήσεις με λεωφορείο από Πράγα προς Βιέννη και από Βιέννη προς Βουδαπέστη.

•Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο 

•ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

•Προσωπικά έξοδα

•Είσοδοι σε αξιοθέατα*

•Μετακινήσεις εντός πόλεων με μέσα μαζικής μεταφοράς. 

•Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση (15€)


Ενδεικτικές τιμές για αξιοθέατα

Βουδαπέστη:
1. Εκκλησία του Ματθία: 4,50€
2. Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης: 6€
3. Εξώστης καθεδρικού Αγίου Στεφάνου: 2€
4. Κρατική Όπερα της Ουγγαρίας: 10€
5. Κρουαζιέρα στον Δούναβη: από 10€

Βιέννη
1. Παλάτι Schonbrunn: 20€
2. Πύργος στο ναό του Αγίου Στεφάνου: 5€
3. Μουσείο φυσικής ιστορίας: 10€
4. Μουσείο Ιστορίας της τέχνης: 15€

Πράγα 
1. Κάστρο της Πράγας: Δωρεάν (12€ οι εκθέσεις)
2. Αστρονομικό ρολόι εσωτερικό: 10€ 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
Για συμμετοχή στο ταξίδι αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook εδώ και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Προτεραιότητα όπως και κάθε φορά θα δώσουμε σε μεμονωμένα άτομα και μικρές παρέες έως δυο άτομα. Σε περίπτωση που το γκρουπ δεν γεμίσει με μεμονωμένα άτομα τότε θα επιλέξουμε και μεγάλες παρέες. 

Ευχαριστούμε

—————————————————————

Το ταξίδι οργανώνεται μέσω της εταιρίας μας GREEK TRAVELERS TOURS  με τα παρακάτω στοιχεία εγγεγραμμένα στο εμπορικό επιμελητήριο Αθηνών.

Επωνυμία: L.E.S. GREEK TRAVELERS TOURS Ι.Κ.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: L.E.S. GREEK TRAVELERS
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 152210101000
Διεύθυνση έδρας: Αλκυόνης 55, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα Τ.Κ. 17562




























Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال