ΚΑΤΑΝΙΑ 65€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Κατάνια της Σικελίας, με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα. Τελική τιμή μόλις 65€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες

18/01 - 21/01 (4 μέρες, 65€)
25/01 - 28/01 (4 μέρες, 65€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 23€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κατάνια 25/01 - 12:00
Κατάνια - Αθήνα 28/01 - 07:35

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Gisira appartment βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μόλις 300μ. μακριά από την piazza duomo και τον κεντρικό δρόμο via etna και 100μ. μακριά από το teatro Greco. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 88€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με όλους τους φόρους.


Κάνε κράτηση μέσω της booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 46€
•Διαμονή: 88€
•ΣΥΝΟΛΟ: 134€ / 2 = 67€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال