ΜΑΡΑΚΕΣ 90€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπείτε στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιανουάριο στο Μαρακες, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad). Τελική τιμή μόλις. 90€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες

13/01 - 17/01 (4 βράδια, 90€)
27/01 - 31/01 (4 βράδια, 90€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 38€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαρακές 13/01 - 12:40
Μαρακές - Αθήνα 17/01 - 07:00

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.




ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Riad Oum Ellkhir βρίσκεται στη Μεντίνα του Μαρακές, κοντά στο Jardin Secret, στο Μουσείο Mouassine και στο Μουσείο Yves Saint Laurent. Σε ακτίνα 2χλμ με τα πόδια θα βρείτε την νέα πόλη του Μαρακές Gueliz καθώς και την κεντρική πλατεία Jemma el Fna όπου μπορείτε να φτάσετε σε 20 λεπτά με τα πόδια ή 5 λεπτά με ταξί. Διαθέτει δωμάτια με ιδιωικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 108€ τελική τιμή μαζί με φόρους.


Κάνε κράτηση μέσω της booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Άλλη μια καλή επιλογή είναι το 3* Red Hotel Marrakech το οποίο βρίσκεται στη νέα πόλη του Μαρακές, την Gueliz πολύ κοντά με τα πόδια στη νυχτερινή ζωή της πολης καθώς και την Μεντίνα. Διαθέτει δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται και πισίνα που είναι ανοιχτή όλο τον χρόνο. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 168€ τελική τιμή μαζί με φόρους.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 76€
•Διαμονή: 108€
•ΣΥΝΟΛΟ: 184€ / 2 = 92€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال