ΜΑΛΔΙΒΕΣ 550€ (ΠΑΣΧΑ)



Ταξιδέψτε για 7 βράδια το Πάσχα στις εξωτικές Μαλδίβες, με διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό στη μοναδικής ομορφιάς ατόλη Thoddoo (φωτό). Τελική  τιμή 550€ για αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ημερομηνίες 15/04 με 23/04

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Saudi Arabia με ανταπόκριση στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και κοστίζουν 399€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε μέσω του Skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλε  15/04 - 15:15
Μάλε - Αθήνα  23/04 - 15:20

*Η αναμονή στη Τζέντα είναι πολύ μεγάλη και διαρκεί κοντά στις 12 ώρες. Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε για σύντομη βόλτα αλλά η βίζα για την Σαουδική Αραβία κοστίζει πολύ ακριβά οποτε θα πρέπει να περιμένετε 12 ώρες στο αεροδρόμιο.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνονται και αποσκευές έως 30 κιλά ανά άτομο. (Μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλά και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά μαζί με μια τσάντα χειρός ή πλάτης.)




Πληροφορίες για την διαμονή
Για την διαμονή σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα 1100 μικροσκοπικά νησάκια (ατόλες) που αποτελούν την νησιωτική χώρα των Μαλδιβών. Υπάρχουν δυο επιλογές διαμονής, ο ένας είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη όπου ζούνε και ντόπιοι και η άλλη επιλογή είναι να μείνετε σε ένα ρεσορτ σε ιδιωτική ατόλη. 

Η πιο οικονομική επιλογή είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη, καθώς εκτός από τις πολλές επιλογές διαμονής και τις χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων, υπάρχουν και παρα πολλές επιλογές σε εστιατόρια, καφέ, δραστηριότητες με χαμηλό κόστος. Επίσης θα δείτε και τον τρόπο ζωής των ντόπιων κάτι που δεν θα δείτε στα ρεσορτ, καθώς θα έρχεστε σε επαφή μόνο με τους υπαλλήλους και τους υπόλοιπους τουρίστες. 

Οποτε αν θέλετε μια οικονομική διαμονή όπου θα κάνετε περισσότερα πράγματα επιλέξετε μια κατοικήσιμη ατόλη. Αν αναζητάτε ηρεμία , χαλάρωση, χλιδή τότε επιλέξτε ένα ρεσορτ.
 
*Σημειώστε επίσης πως κάποιες ατόλες είναι αρκετά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε και θα χρειαστεί να κλείσετε και μεταφορά από το ξενδοχείο που θα μείνετε.

Διαμονή σε κατοικήσιμη ατόλη
Η ατόλη Thoddoo που προτείνουμε παρακάτω να μείνετε βρίσκεται περίπου 70χλμ μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε και είναι από τις πιο όμορφες κατοικήσιμες ατόλες στις Μαλδίβες με τις πιο ομορφες και καθαρές παραλίες. Υπάρχουν δημόσια ferry όπου εκτελούν τα δρομολόγια καθημερινά με κόστος από μόλις 5 δολάρια η διαδρομή αλλά και πολλά ταχύπλοα σκάφη όπου κάνουν την διαδρομή πιο γρήγορα με 35 δολάρια ανα διαδρομή. Να έχετε υπόψην πως τα δρομολόγια δεν εκτελούνται τις Παρασκευές. Για περισσότερες πληροφορίες για την μεταφορά σας επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο της προτίμησης σας.

Karaa Village
Το Karaa Village βρίσκεται στην ατόλη Thoddoo Και βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία καθώς διαθέτει ιδιωτική παραλία και κήπο.  Κάθε δωμάτιο στον διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον κήπο, κλιματισμό και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 7 βράδια είναι στα 292€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Check in: 16/04, Check out: 23/04


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΡΕΣΟΡΤ

Paradise Island Resort & Spa
Το Paradise Island Resort & Spa είναι 5* και προσφέρει ιδιωτικές βίλες και μπανγκαλόου σε ένα ιδιωτικό ειδυλλιακό νησί του Ινδικού Ωκεανού. Το θέρετρο διαθέτει εξωτερική πισίνα, 4 εστιατόρια και σπα. Οι μονάδες περιλαμβάνουν κλιματισμό, ιδιωτική βεράντα με γαληνευτική θέα στον ωκεανό. Έχουν επίσης δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο και συσκευή για τσάι/καφέ. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο για 7 βράδια αν επιλέξετε το all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά είναι 2300€ για 7 βράδια σε superior μπανγκαλόου πανω στην θάλασσα. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά με ταχύπλοο. 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 798€
•Ξενοδοχείo Karaa village: 292€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1090€ / 2 = 545€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال