ΚΡΟΑΤΙΑ 220€ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Αύγουστο στη πανέμορφη Κροατία, με διαμονή στο Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ. Τελική τιμή 220€ το άτομο για αεροπορικά και διαμονή ,με αναχώρηση από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 12/08 με 18/08

Η Κροατία είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες των Βαλκανίων με χιλιάδες νησάκια με σμαραγδένια νερά και παραμυθένιες καστροπολιτείες που σε ταξιδεύουν στο μεσαίωνα. Το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ είναι η καλύτερη βάση για να εξερευνήσετε την όμορφη αυτή χώρα. 

Το Σπλιτ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας και ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας. Θα δείτε αξιοθέατα όπως η γραφική παλιά πόλη με τα μικροσκοπικά στενάκια αλλά και τα γύρω νησιά όπως το νησί Brac το πιο μεγάλο και πιο κοντινό στο Σπλιτ. Εκεί βρίσκεται και η διάσημη παραλία με τα τιρκουάζ νερά, Ζλάτνι Ρατ (χρυσό κέρατο) Το Ντουμπρόβνικ από την άλλη θεωρείται ως μία από τις ομορφότερες καστροπολιτείες της Ευρώπης, με εντυπωσιακά τείχη και μεσαιωνικά δρομάκια βγαλμένα από παραμύθι. Η πόλη έχει επίσης πρωταγωνιστήσει και στη διάσημη σειρά Games of Thrones. 

Η Κροατία ανήκει στις χώρες που ανοίγουν τα σύνορα με την Ελλάδα από 15/06 και οι πολίτες των δυο χωρών μπορούν να μετακινούνται χωρίς την υποχρεωτική καραντίνα που ισχύει έως σήμερα. Για περισσότερα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Ελληνικής πρεσβείας στην Κροατία εδώ

*Η προσφορά αφορά σε DIY πρόταση ταξιδιού, αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Volotea με αναχώρηση από Αθήνα προς Σπλιτ και επιστροφή από Ντουμπρόβνικ. Το κόστος και για τις δυο πτήσεις είναι στα 67€ το άτομο. Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της volotea.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Σπλιτ 12/08 - 11:55
Ντουμπρόβνικ - Αθήνα 18/08 - 10:10


*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια δωρεάν χειραποσκευή καμπίνας έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λαπτοπ. 






Μεταφορά προς Ντουμπρόβνικ 
Απο Σπλιτ προς Ντουμπρόβνικ μπορείτε να  πάτε οδικώς με λεωφορείο με διάρκεια διαδρομής 4 ώρες. Το κόστος ξεκιναει από 10€ η διαδρομή με την εταιρία FlixBus. Κράτηση θα κάνετε από την ιστοσελίδα της  Flixbus.com

Παράδειγμα:

Split - Dubrovnik 15/08 - 06:40




ΔΙΑΜΟΝΗ


Σπλίτ 

Το Rooms Puljic βρίσκεται στο Σπλιτ, 5 λεπτά με τα πόδια μακριά από το Παλάτι του Διοκλητιανού, το λιμάνι και τον κεντρικό σταθμό των τρένων και των λεωφορείων. Η παραλία Bacvice βρίσκεται 10 λεπτά μακριά με τα πόδια και το Αεροδρόμιο του Σπλιτ είναι προσβάσιμο οδικώς σε 30 λεπτά. Τα δωμάτια έχουν τηλεόραση, ψυγείο καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 120€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση.


Check in 12/08

Check out 15/08

 

Κάνε κράτηση από της Booking.com


Σημείωση: Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση με δωρεάν ακύρωση σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια λόγω κορονοϊού. 







Ντουμπρόβνικ

Το Guesthouse MM βρίσκεται στο Ντουμπρόβνικ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την Παλιά Πόλη. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα στον κήπο.  Καθένα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα ή ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 165€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση. 


Check in 15/08

Check out 18/08


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


Σημείωση: Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση με δωρεάν ακύρωση σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια λόγω κορονοϊού. 






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 134€
•Λεωφορείο: 20€ 
•Διαμονή: 285€
•ΣΥΝΟΛΟ: 439€ / 2 =  219,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Το ταξίδι είναι do it yourself (DIY) πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال