Χριστούγεννα στο Σαρμ Ελ Σειχ, 8 μέρες με 437€ All inclusive, από Αθήνα


Ταξίδεψε για μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα στο Σαρμ Ελ Σειχ, με διαμονή σε θέρετρο 4* all inclusive. Τελική τιμή 437€ το άτομο για αεροπορικά, διαμονή, γεύματα, ποτά, με αναχώρηση από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

21/12 - 28/12

Αεροπορικά εισιτήρια 
Οι πτήσεις είναι με την Aegean απευθείας από Αθήνα και κοστίζουν 228€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την εφαρμογή της Aegean ή απευθείας από την ιστοσελίδα aegeanair.com

Παράδειγμα:
Αθήνα - Σαρμ Ελ Σειχ 21/12 - 14:20
Σαρμ Ελ Σειχ - Αθήνα 28/12 - 17:30

*Η τιμή αφορά τον ναύλο economy saver και περιλαμβάνει μια παραδοτέα αποσκευή 23 κιλών καθώς και μα χειραποσκευή στη καμπίνα. 

Διαμονή
Το Xperience St.George Sharm El Sheikh είναι θέρετρο 4* με δική του ιδιωτική παραλία. Διαθέτει 4 πισίνες, βεράντα, εστιατόριο και άλλες ανέσεις. Η τιμή για 7 βράδια είναι 417€ για ενα δίκλινο δωμάτιο all inclusive.


*Στη τιμή περιλαμβάνονται διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες της booking και για κρατήσεις από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής.Διευκρινίσεις:

Ανάλυση τιμής για 2 ατομα 
Αεροπορικά εισιτήρια: 457€
Διαμονή: 417€
Σύνολο: 874€ / 2 = 437€ το άτομο 


-Οι τιμές βασίζεται με βάση τα 2 ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/11/2023) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίες αυτής.

-Το ταξίδι αφορά ταξιδιωτική πρόταση και όχι ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικού γραφείου. Οι κρατήσεις γίνονται ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε τις κρατήσεις για εσάς. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία απευθυνθείτε κατευθείαν σε αυτούς. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال