ΙΜΠΙΖΑ 150€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Απρίλιο στην Ίμπιζα ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σαν Αντόνιο. Τελική τιμή 150€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

15/04 - 19/04 (5 μέρες ,150€)
22/04 - 26/04 (5 μέρες ,155€)

Η Ίμπιζα είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ευρώπης με πανέμορφες παραλίες ,μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και ατελείωτα πάρτυ. Τον Απρίλιο βέβαια είναι αρκετά ήσυχα τα πράγματα καθώς είναι ο μήνας που ξεκινάει η σεζόν ,και τα σούπερ κλαμπς δεν έχουν ανοίξει ακόμα ,θα βρείτε όμως ανοιχτά τα περισσότερα μαγαζιά ,εστιατόρια και το φημισμένο Cafe Del Mar που βρίσκεται μόλις 600μ. από το ξενοδοχείο που προτείνουμε. Όσο για τον καιρό ,είναι αρκετά καλός με μέση θερμοκρασία ημέρας του 20 βαθμούς ,αν είστε τυχεροί θα κάνετε και τα μπάνια σας στη πισίνα ή και την θάλασσα για τους πιο τολμηρούς.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 83€ το άτομο για τέσσερις πτήσεις. Θα κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις ως απλή μετάβαση απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airtickets.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπολόνια 15/04 - 06:45
Μπολόνια - Ίμπιζα 15/04 - 10:15
Ίμπιζα - Μιλάνο 19/04 - 12:30
Μιλάνο - Αθήνα 19/04 - 17:30


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 2 ωρες στη Μπολόνια ,και στην επιστροφή 3 ώρες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμος Ίμπιζα και τις ημερομηνίες 15/04 - 19/04

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Florencio hotel βρίσκεται στο δημοφιλές Σαν Αντόνιο ,ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το πολύβουο West End του San Antoni de Portmany, που είναι γεμάτο από μπαρ και εστιατόρια. Το Café del Mar βρίσκεται σε απόσταση 600μ. μακριά, ενώ σε απόσταση 500μ. θα βρείτε το λιμάνι. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε εστιατόριο ,δωρεάν WiFi ,πισίνα και δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 135€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 166€
•Ξενοδοχείο: 135€
•ΣΥΝΟΛΟ: 301€ / 2 = 150,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال