ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 90€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Κωνσταντινούπολη ,με αναχώρηση πρωί και επιστροφη βράδυ ,και διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 90€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

13/04 - 16/04 (4 μέρες ,90€)
12/01 - 16/02 (5 μέρες ,100€)

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και κοστίζουν από 67€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση μπορείτε να κάνετε μέσω της Skyscanner.com ή απευθείας από την ιστοσελίδα της Aegean 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη 13/04 - 08:25
Κωνσταντινούπολη - Αθήνα 16/04 - 21:20


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Beyoglu Huzur Hotel βρίσκεται στην περιοχή Μπέγιογλου, σε απόσταση 850μ. από τη δημοφιλή Μεγάλη Οδό του Πέραν, με τα διάφορα καφέ, εστιατόρια και καταστήματα. Η κεντρική πλατεία ταξίμ βρίσκεται σε απόσταση 1,8χλμ μακριά. Σε όλα τα δωμάτια παρέχεται δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 45€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.

Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το 3 αστέρων hotel Pera Capitol το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Ταξίμ. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 96€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (13/04 - 16/04)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 134€
•Ξενοδοχείo: 45€
•ΣΥΝΟΛΟ: 179€ / 2 = 89,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال