ΠΑΡΙΣΙ 260€ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα στο Παρίσι ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ibis Hotel. Τελική τιμή 260€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα

Οι ημερομηνίες είναι 03/04 με 08/04

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθείας πτήσεις με την Transavia και κοστίζουν από 124€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Transavia ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Παρίσι 03/04 - 11:35
Παρίσι - Αθήνα 08/04 - 06:30


*Αν θέλετε να επιστρέψετε πιο αργά ,η transavia έχει και απογευματινή πτήση ελάχιστα ακριβότερα.

*Το αεροδρόμιο που προσγειώνεται η Transavia είναι το Orly Airport ,το οποίο βρίσκεται μόλις 10χλμ μακριά από το ξενοδοχείο που προτείνουμε παρακάτω. 

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη (από +4€ το άτομο) ,αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή του boarding pass στο email σας ,και επίσης τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ibis Paris Porte d’Italie βρίσκεται περίπου 5χλμ έξω από το κεντρικό Παρίσι και περίπου 900μ. μακριά από την κοντινότερη στάση μετρό. Τα δημοφιλή αξιοθέατα όπως το μουσείο του Λούβρου και η Παναγία των Παρισίων βρίσκονται 20-30 λεπτά με το μετρό. Τα δωμάτια στο ibis Paris Porte d’Italie διαθέτουν τηλεόραση και δωρεάν WiFi. Το ιδιωτικού μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους. Η τιμή του για 5 βράδια την μεγάλη εβδομάδα είναι στα 279€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα μικρό αυτοκίνητο θα σας κοστίσει από 120€ συνολικά για τις 03/04 με 08/04.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 248€
•Ξενοδοχείo: 279€
•ΣΥΝΟΛΟ: 527€ / 2 = 263,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου..
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال