ΠΡΑΓΑ 150€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στη  Πραγα ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 150€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

23/09 - 27/09 (5 μέρες ,150€)
07/10 - 11/10 (5 μέρες ,160€)
14/10 - 18/10 (5 μέρες ,150€)
21/10 - 25/10 (5 μέρες ,150€)



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν από 85€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση:
Θεσσαλονίκη - Μιλανο 23/09 - 08:00
Μιλανο - Θεσσαλονίκη 27/09 - 15:05

Δεύτερη κράτηση:
Μιλάνο - Πράγα 23/09 - 12:00
Πράγα - Μιλάνο 27/09 - 10:40

*Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω45λ, και στην επιστροφή 3 ωρες στο αεροδρόμιο του Μπέργαμο στο Μιλανο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμος Πράγα και τις ημερομηνίες 23/09 - 27/09

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο. Η στάση του μετρο είναι περίπου 800μ. μακριά και σας πάει στο κεντρο σε 10 λεπτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν WiFi. Στο εστιατόριο του Hotel Mars σερβίρεται τσέχικη και διεθνής κουζίνα. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 130€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Άλλη μια καλή επιλογή πιο κεντρικά είναι και το Residence Tabor που βρίσκεται  15 λεπτά με τα πόδια από την διάσημη πλατεία Wenceslas (4 στάσεις με το τραμ που βρίσκεται ακρινως απ´εξω.  Στα δωμάτια παρέχεται δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του είναι ελάχιστα ακριβότερη ,στα 167€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα μικρό αυτοκίνητο θα σας κοστίσει μόλις 44€ συνολικά για 5 μέρες.


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 170€
•Ξενοδοχείο: 130€
•ΣΥΝΟΛΟ: 300€ / 2 = 150€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال