ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ & ΡΩΜΗ 20/11-27/11

Ταξιδέψτε τέλη Νοεμβρίου (20/11-27/11) για μια χειμωνιάτικη βουτιά στη Λανθαρότε* των Καναρίων νήσων γιά 4 μέρες και στη πανέμορφη Ρώμη για 3 μέρες μόνο με 275€ αεροπορικά και ξενοδοχεία μαζί με όλους τους φόρους.

*Η Λανθαρότε είναι ηφαιστειογενές νησί και είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων και για πολλούς το ποιο όμορφο,καθώς είναι το μόνο που έχει κρατήσει αυτή την φυσική αγνότητα παρά τις όλο και αυξανόμενες αφίξεις τουριστών τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα δείτε λοιπόν ουρανοξύστες και μεγάλα κτίρια όπως η Τενερίφη αλλά μικρά άσπρα σπιτάκια και ξενοδοχεία με παραδοσιακό στιλ.


Θα κάνετε επίσης τα μπάνια σας ακόμα και τον χειμώνα καθώς οι θερμοκρασίες εκεί είναι υψηλές όλο το χρόνο.Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,πανέμορφα τοπία και καμήλες καθώς είναι πολύ κοντά στην έρημο Σαχάρα και έχει πολλά χαρακτηριστικά που την θυμίζουν.Επίσης είναι πολύ φθηνός τουριστικός προορισμός με τις τιμές εκεί να είναι ακόμα ποιο φθηνά και από Ελλάδα.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 117€ συνολικά και για τις 4 πτήσεις στις παρακάτω ημερομηνίες.


Athens - Milan 20/11 - 09:45 (26€)
Milan - Lanzarote 20/11 - 14:50 (34€)
Lanzarote - Rome(FCO) 24/11 - 07:25 (40€)
Rome(CIA) - Athens 27/11 - 08:30 (17€)

-Για να φτάσετε στη Λανθαρότε των Καναρίων νήσων θα πάτε με ανταπόκριση απο Μιλάνο με 3.30 ώρες αναμονή.

-Η πτήση προσγείωσης και αναχώρησης στη Ρώμη είναι σε διαφορετικά αεροδρόμια.
Συγκεκριμένα απο Λανθαρότε προς Ρώμη το αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Fiumicino ,και η αναχώρηση για Αθήνα ειναι απο το Ciampino.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Λανθαρότε
Hotel Puerto Carmen
180€/4 νύχτες (90€ το άτομο)

Αυτό το κατάλυμα απέχει 8 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Playa του Πουέρτο ντε Κάρμεν και προσφέρει πολλές υπηρεσίες στη γύρω περιοχή. Το κατάλυμα είναι ιδανικό για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, καθώς και για να εξερευνήσετε το νησί.

Τα διαμερίσματα είναι μοντέρνα, λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα και περιλαμβάνουν 1 ή 2 δωμάτια. Το κτήριο βρίσκεται σε μεγάλους χώρους με αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Υπάρχει επίσης μια όμορφη θερμαινόμενη πισίνα για ενήλικες και παιδιά, με εγκαταστάσεις υδρομασάζ. Παρέχεται WiFi με πρόσθετη χρέωση.

Στην περιοχή και ιδίως στην παλιά πόλη της Tiñosa με την τοπική ατμόσφαιρα υπάρχει ποικιλία γκουρμέ προσφορών. Στο νησί μπορείτε να κάνετε πολλές εκδρομές για να επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά τοπία και τα υπέροχα πολιτιστικά κέντρα που σχεδιάστηκαν από τον César Manrique. 

Ρώμη

Hotel Novecento
136€/3 νύχτες (68€ το άτομο)

Το Novecento βρίσκεται σε μια ήσυχη αστική περιοχή, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Κολοσσαίο και 100μ. από το σταθμό Manzoni του μετρό. Προσφέρει όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο, πλούσιο μπουφέ πρωινού και κλιματιζόμενα δωμάτια.
Όλα τα δωμάτια έχουν κλασικό σχεδιασμό με ουδέτερα χρώματα και σύγχρονες ανέσεις, όπως δωρεάν internet. Διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.
Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην κοινόχρηστη αυλή. Από το μπαρ μπορείτε να αγοράσετε καφέ και ποτά.
Το Hotel Novecento βρίσκεται ανάμεσα στη Βασιλική Santa Maria Maggiore και τη Βασιλική St. John Lateran. Και οι δύο είναι προσβάσιμες σε 10 λεπτά με τα πόδια. Η Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού απέχει 1 στάση από το σταθμό Manzoni του μετρό.
Το Novecento Hotel παρέχει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις με όλη τη Ρώμη και απέχει μόλις 2 στάσεις με το μετρό από το σιδηροδρομικό σταθμό Termini. Το προσωπικό θα χαρεί να σας προσφέρει τουριστικές πληροφορίες και να σας κάνει διάφορες προτάσεις. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισητηρια: 234€
•Ξενοδοχεία: 316€
•ΣΥΝΟΛΟ 550€/2=275€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισητήρια θα τα κλείσετε απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair ,μεμονωμένα χωρίς επιστροφή καθώς επρόκειτο για tour.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο έχετε 3.30 ώρες για την επόμενη ,οπότε οί πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μια ώρα.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης κατά άτομο.Αν θέλετε περισσότερες αποσκευές μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα 20κιλών με 20€ σε κάθε πτήση και να μοιράσετε το ποσό.Δηλαδή 20χ4=80(40€ ο καθένας)

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek travelers team









Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال