ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ταξιδέψτε τον Νοέμβριο* στη Καζαμπλάνκα και στη Ρώμη για 4 και 3 μέρες αντίστοιχα με τελική τιμή 231€ αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους. 

Η Καζαμπλάνκα είναι μια μοντέρνα μεγαλούπολη, με μεγάλους δρόμους, καινούργια κτίρια και πολυτελή ξενοδοχεία. Παρόλα αυτά, ακόμη κι εδώ το ανατολίτικο στοιχείο είναι εμφανές. Θαυμάστε τα τζαμιά, τα υπέροχα αραβουργήματα στο Βασιλικό Παλάτι με τις εσωτερικές αυλές και τα σιντριβάνια. Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε είναι μια επίσκεψη στο τζαμί του Χασάν του Β΄. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου, χτισμένο σε καταπληκτική τοποθεσία – ένα μέρος του είναι πάνω στη θάλασσα. Μην αρκεστείτε σε μια απλή εξωτερική ματιά, πληρώστε το ελαφρώς τσιμπημένο ( για τα δεδομένα του Μαρόκου ) εισιτήριο για να επισκεφθείτε το εσωτερικό του τζαμιού με ξεναγό. Θα θαυμάσετε την εξαιρετική αρχιτεκτονική με τα καταπληκτικά ξυλόγλυπτα, τα θερμαινόμενα δάπεδα, το νερό που ρέει στο εσωτερικό του τζαμιού αλλά και την τεχνολογία με τις οροφές που ανοίγουν ώστε οι πιστοί να είναι σε επαφή με τη φύση. 

*Η τιμή των 231 είναι για 22/11 εως 29/11 ,άλλες διαθέσημες ημερομηνίες με μικρή αυξηση της τιμής ειναι: 1/11 εως 8/11 , 8/11 εως 15/11 , 15/11 εως 22/11.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 89€ συνολικά και για τις 4 πτήσεις.

Θα κάνετε 2 κρατήσεις.

Η πρώτη είναι:
Athens - Rome 22/11 - 11:55 
Rome - Athens 29/11 13:15

και η δεύτερη:
Rome - Rabat 22/11 - 17:00
Rabat - Rome 26/11 - 19:30

-Για να φτάσετε  Rabat* θα πάτε με ανταπόκριση απο Ρώμη με 4 ώρες αναμονή.

*To Ραμπάτ είναι η πρωτεύουσα του Μαρόκου και απέχει απο την Καζαμπλάνκα 85χλμ.Θα φτάσετε εκεί με το τρένο το οποίο κάνει 1 ώρα και 12 λεπτά με συχνότητα κάθε ώρα.Η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 3€ το άτομο.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Καζαμπλάνκα
Hotel Central
160€/4 νύχτες (80€ το άτομο)

Το Hotel Central βρίσκεται στην περιοχή Medina της Καζαμπλάνκα. Απέχει λίγα μόλις λεπτά από το τζαμί Hassan II και το λιμάνι Grand. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και υπηρεσία στεγνού καθαρισμού.

Το ξενοδοχείο έχει 32 δωμάτια από τα οποία 5 σουίτες, όλα εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια στο Hotel Central έχουν μπαλκόνι με θέα στο λιμάνι της Καζαμπλάνκα.
Το Hotel Central διαθέτει εστιατόριο και αίθουσα τσαγιού με βεράντα όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα στην Medina.

Η περιοχή Medina είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: αρχιτεκτονικήαξιοθέατα και περιπάτους στην πόλη.

Ρώμη
Hotel Novecento
125€/3 νύχτες (62,50€ το άτομο)

Το Novecento βρίσκεται σε μια ήσυχη αστική περιοχή, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Κολοσσαίο και 100μ. από το σταθμό Manzoni του μετρό. Προσφέρει όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο, πλούσιο μπουφέ πρωινού και κλιματιζόμενα δωμάτια.
Όλα τα δωμάτια έχουν κλασικό σχεδιασμό με ουδέτερα χρώματα και σύγχρονες ανέσεις, όπως δωρεάν internet. Διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στην κοινόχρηστη αυλή. Από το μπαρ μπορείτε να αγοράσετε καφέ και ποτά.
Το Hotel Novecento βρίσκεται ανάμεσα στη Βασιλική Santa Maria Maggiore και τη Βασιλική St. John Lateran. Και οι δύο είναι προσβάσιμες σε 10 λεπτά με τα πόδια. Η Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού απέχει 1 στάση από το σταθμό Manzoni του μετρό.

Το Novecento Hotel παρέχει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις με όλη τη Ρώμη και απέχει μόλις 2 στάσεις με το μετρό από το σιδηροδρομικό σταθμό Termini. Το προσωπικό θα χαρεί να σας προσφέρει τουριστικές πληροφορίες και να σας κάνει διάφορες προτάσεις. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισητηρια: 178€
•Ξενοδοχεία: 285€
•ΣΥΝΟΛΟ 463€/2=231€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισητήρια θα τα κλείσετε απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair ,μεμονωμένα χωρίς επιστροφή καθώς επρόκειτο για tour.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στην Ρώμη έχετε 4 ώρες για την επόμενη ,οπότε οί πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μια ώρα.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης κατά άτομο.Αν θέλετε περισσότερες αποσκευές μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα 20κιλών με 20€ σε κάθε πτήση και να μοιράσετε το ποσό.Δηλαδή 20χ4=80(40€ ο καθένας)

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال