ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ταξιδέψτε για το τρίμερο της 28ης Οκτωβρίου στη Κωνσταντινούπολη και μείνετε σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε απόσταση μόλις 300μ. από τη διάσημη πλατεία Ταξίμ ,μόνο με 158€ αεροπορικά + ξενοδοχείο με όλους τους φόρους. 





ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την aegean και κοστίζουν 108€ με επιστροφή στις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη 08:20π.μ.
Κωνσταντινούπολη - Αθήνα 09:45π.μ.

Αν δεν σας βολεύουν οι συγκεκριμένες ώρες υπάρχουν πολλές επιλογές και η διαφορά στη τιμή είναι πολύ μικρή.
Για παράδειγμα με ώρα αναχώρησης στις 19:10μ.μ. και επιστροφή στις 21:20.μ.μ θα σας κοστίσει 146€.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Faros Hotel Taksim
100€/3νύχτες (50 το άτομο)
27/10 με 30/10

http://www.booking.com/hotel/tr/faros-taksadegm.html

Το Faros Hotel Taksim βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 300μ. από τη διάσημη πλατεία Ταξίμ και το σταθμό Taksim του μετρό. Το ξενοδοχείο προσφέρει κομψά δωμάτια με κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.

Τα δωμάτια διαθέτουν κομψούς εσωτερικούς χώρους με κατάλευκους τοίχους και παρκέ δάπεδα. Όλα περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα, μοντέρνα έπιπλα.
Καθένα διαθέτει χώρο καθιστικού, τηλεόραση και επιφάνεια εργασίας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το βραστήρα στο δωμάτιο για να απολαύσουν ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν τουαλέτα και ντους ψιλής βροχής.

Οι επισκέπτες του Faros Hotel Taksim μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στο κομψό σαλόνι του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιο. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο που σερβίρουν διεθνή και παραδοσιακή τουρκική κουζίνα.
Η πολυσύχναστη οδός Istiklal με τα πολλά εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και αίθουσες τέχνης βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διατίθεται επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το αεροδρόμιο Ataturk απέχει 20χλμ. από το ξενοδοχείο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 216€
•Ξενοδοχεία: 100€
•ΣΥΝΟΛΟ 216€/2=158€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα κλείσετε από την ιστοσελίδα ή το mobile app της aegean.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 10 κιλών ,για περισσότερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέον χρέωση όταν κάνετε την κράτηση.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλά βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

GREEK TRAVELERS TEAM






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال