DUBAI (24/11 - 30/11)


Ταξιδέψτε τέλη Νοεμβρίου (24/11-30/11) στο ζεστό ακόμα Ντουμπάι και κάντε τα μπάνια σας στη πισίνα του πολυτελές Auris hotel apartment με τελική τιμή 378 αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την pegasus* airlines με ανταπόκριση στη Κωνσταντινούπολη  στις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα - Ντουμπάι 24/11 - 12:35μ.μ.
Ντουμπάι - Αθήνα 30/11 - 05:05π.μ.

Το κόστος με επιστροφή είναι 256€ και η κράτηση θα πρέπει να γίνει από την επίσημη ιστοσελίδα κρατήσεων της pegasus airlines https://www.flypgs.com 

*Η Pegasus Airlines είναι η μεγαλύτερη εταιρεία charter στην Τουρκία, όπου ο αριθμός των επιβατών της ξεπερνάει τα 4 εκ. ετησίως.

*Στη τιμή αυτή περιλαμβάνετε μόνο μια χειραποσκευή ανά άτομο ,αν θέλετε περισσότερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με 20€ επιπλέον μια βαλίτσα έως 20 κιλά το άτομο.

*Προσοχή η πτήση αναχώρησης από Αθήνα είναι στις 24/11 και φτάνετε στο Ντουμπάι την άλλη μέρα  25/11 στις 04:05 το πρωί.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Auris Hotel Apartments Deira
245€/5νύχτες (122€ το άτομο)
check in 25/11 
check out 30/11

Το Auris βρίσκεται στη συνοικία Al Rigga, στην περιοχή Deira του Ντουμπάι και προσφέρει μοντέρνα καταλύματα με ηχομόνωση. Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, πισίνα σε οβάλ σχήμα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική βεράντα και πρωινό στο δωμάτιο.
Όλα τα καταλύματα στο Auris Hotel Apartments Deira περιλαμβάνουν κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Τα δωμάτια έχουν διακόσμηση σε φωτεινούς χρωματισμούς και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Μπορείτε να προετοιμάσετε τα γεύματά σας ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δωματίου από το καφέ των εγκαταστάσεων. Γύρω από το κατάλυμα υπάρχουν πολλά τοπικά εστιατόρια, ενώ η περιοχή Deira φημίζεται για τα εμπορικά κέντρα και τις αγορές τροφίμων.
Το Auris Hotel Apartments απέχει 400μ. από τη στάση Al Rigga του μετρό και προσφέρει απευθείας πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Ντουμπάι και στην επιχειρηματική περιοχή γύρω από το δρόμο Sheikh Zayed. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι 12 λεπτά μακριά οδικώς.

*Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε εγγραφή ή login στην ιστοσελίδα του booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΉΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 512€
•Ξενοδοχεία: 245€
•ΣΥΝΟΛΟ 757€/2=378 το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλά βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

GREEK TRAVELERS TEAM






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال