ΜΑΡΑΚΕΣ 150€ (26/11-01/12)

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

 

Ταξιδέψτε στην κόκκινη πόλη του Μαρόκου ,το Μαρακές για 5 μέρες και μείνετε σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό και εσωτερική πισίνα ,με τελική τιμή 150€ αεροπορικά + ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Η τιμή αυτή ισχυεί για τις ημερομηνιες από 
26/11 έως 01/12 ,για διαφορετικές ημερομηνιες ισχύουν τα παρακάτω:

19/11-24/11 (160€)
26/11-01/12 (150€)
03/12-08/12 (170€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη και αναμονή 3-4 ώρες και κοστίζουν 97€ συνολικά και για τις 4 πτήσεις.

Η κράτηση θα πρεπει να γίνει απο την ιστοσελίδα της Ryanair ή την mobile εφαρμογή ως 2 ξεχωριστές κρατήσεις.

Η πρώτη κράτηση είναι :
Αθήνα - Ρώμη 26/11 - 12:05μ.μ.
Ρώμη - Αθήνα 01/12 - 18:15μ.μ.

Η δεύτερη κράτηση είναι:
Ρώμη - Μαρακές 26/11 - 15:50μ.μ.
Μαρακές - Ρώμη 01/12 - 09:55μ.μ.

Αντίστοιχα θα κάνετε και τις κρατήσεις σε περίπτωση που επιλέξετε τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

Οι παρακάτω τιμές είναι για 2 άτομα.
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο κοστίζει από 102€ έως 112€ συνολικά  και για τις 5 νύχτες και στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό.Η κράτηση θα πρεπει να γίνει απο την ιστοσελίδα ή mobile εφαρμογή του booking.

Πιθανές εκπτώσεις θα ισχύσουν αφού κάνετε login ή εγγραφή στο www.booking.com

 
Riad Alwane
102€/5νύχτες (51€ το άτομο)
Check in 26/11
Check out 01/12


Το Riad Alwane βρίσκεται στην καρδιά της Μεντίνας του Μαρακές και προσφέρει πισίνα και ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. 

Το Riad Alwane έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο από τις αρχές του Μαρόκου και συνδυάζει παραδοσιακό στιλ και σύγχρονες ανέσεις με την αυθεντική μαροκινή φιλοξενία. Το Riad Alwane διαθέτει 8 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια. Η διακόσμηση κάθε δωματίου είναι εμπνευσμένη από κάποιον πολύτιμο λίθο. 

Στο Riad Alwane σερβίρεται καθημερινά παραδοσιακό πρωινό. 

Το Riad είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο και βρίσκεται μια ήσυχη τοποθεσία στην καρδιά της πολυσύχναστης Μεντίνας. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο και την πόλη σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Κάθε απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 19:00, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τσάι στο αίθριο και στην πισίνα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
(26/11 έως 01/12)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 195€
•Ξενοδοχείο: 102€
ΣΥΝΟΛΟ 297€ / 2 = 149€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στη Ρώμη έχετε 3 με 4 ώρες για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال