ΛΟΝΔΙΝΟ ,ΠΑΡΙΣΙ ,ΡΩΜΗ 250€ (11/12-18/12)

 

Κάντε ένα #eurotour σε Λονδίνο ,Παρίσι και Ρώμη στα μέσα Δεκεμβρίου με το χριστουγεννιάτικο κλίμα που επικρατεί εκείνες τις ημέρες με τελική τιμή 250€ αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι απο 11/12 έως 18/12 
Ο πρώτος προορισμός είναι στο Λονδίνο για δύο μέρες ,μετά τρείς μέρες στο Παρίσι και τέλος δύο μέρες στη Ρώμη.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι  με την Ryanair και την Easyjet και είναι στο σύνολο τέσσερις.Κοστίζουν 114€ το άτομο και οι κρατήσεις πρεπει να γίνουν απευθείας απο την ιστοσελιδα  ή την mobile εφαρμογή τους.
www.easyjet.com

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι 4 στις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα - Λονδίνο 11/12 - 06:30 (Ryanair 22€)
Λονδίνο - Παρίσι 13/12 - 07:10 (Easyjet 36€)
Παρίσι - Ρώμη 16/12 - 07:20 (Easyjet 38€)
Ρώμη - Αθήνα 18/12 - 08:15 (Ryanair 17€)

Προσοχή τα αεροδρόμια αναχώρησης και προσγείωσης είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους και αναγράφονται οταν κάνετε την κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον παρακάτω πίνακα.

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι για 2 άτομα.
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι απλά και στους τρεις προορισμούς  και διαθέτουν ολα ιδιωτικό μπάνιο και ντους.
Βρίσκονται κοντα σε σταθμούς μετρό και λεωφορείων και οι κρατήσεις  πρεπει να γίνουν απο το booking.

Πιθανές εκτυπώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην σελίδα ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

Λονδίνο
 
Queens Hotel
73€/2νύχτες (37€ το άτομο)
Check in 11/12
Check out 13/12

Το Queens Hotel ιδρύθηκε το 1854 και στεγάζεται σε ένα υπέροχο βικτοριανό κτήριο. Απέχει 12,8χλμ. από το κέντρο του Λονδίνου και 10 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Crystal Palace και το σταθμό του μετρό. 

Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν μοναδική επίπλωση, ιδιωτικό ντους, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλα είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρα. 

Το Queens Hotel προσφέρει ευρύχωρο lounge bar στο ισόγειο, όπου υποδέχεται τους επισκέπτες κατά την άφιξη. 

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Selhurst Park απέχει 5 λεπτά οδικώς και το εθνικό αθλητικό κέντρο Crystal Palace είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά οδικώς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εκτός της ζώνης κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Παρίσι 
 
Hipotel Paris Gambetta République
117€/3νύχτες (59€ το άτομο)
Check in 13/12
Check out 16/12

Το Hipotel Gambetta απέχει 500μ. από το κοιμητήριο Père Lachaise και 300μ. από την πλατεία Place Gambetta, προσφέροντας δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Το νοσοκομείο Tenon βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια. 

Τα θερμαινόμενα δωμάτια του Hipotel Gambetta περιλαμβάνουν απλή διακόσμηση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια κάθε είδους, μπαρ και μίνι μάρκετ. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. 

Ο σταθμός Gambetta του μετρό απέχει 300μ. και θα σας μεταφέρει απευθείας στην Opera Garnier και το δημόσιο πάρκο Parc Monceau.

Ρώμη 
 
Hotel Meridiana
68€/2νύχτες (34€ το άτομο)
Check in 16/12
Check out 18/12

Το Hotel Meridiana προσφέρει λειτουργικά δωμάτια με μίνι μπαρ και δορυφορική τηλεόραση σε κεντρική περιοχή της Ρώμης. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Termini και ο σταθμός Castro Pretorio του μετρό είναι προσβάσιμοι σε 5 λεπτά με τα πόδια. 

Τα δωμάτια στο Hotel Meridiana διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι διακοσμημένα σε ζεστές, παστέλ αποχρώσεις. Το πρωινό σερβίρεται στα δωμάτια και περιλαμβάνει μαρμελάδες, αρτοσκευάσματα, καφέ και μπισκότα. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 227€
•Ξενοδοχεία: 258€
•Φόροι ξενοδοχείων 24€
ΣΥΝΟΛΟ 509€ / 2 = 254€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Μπορείτε με περίπου 20€ επιπλέων στη πτήση να προσθέσετε και μια βαλίτσα 20 κιλών το άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال