ΡΩΜΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 155€ (12/12-16/12)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
 

Ταξιδέψτε μέσα Δεκεμβρίου  για 2 μέρες στη Ρώμη και 2 στη Βαρκελώνη με τελική τιμή 155€ αεροπορικά και ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

Η ημερομηνία είναι 12/12 με 16/12 αλλά με λίγο ψάξιμο και ως βάση το παράδειγμα μας θα βρείτε και αλλες ημερομηνίες στις τιμές αυτές.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 75€ το άτομο στο σύνολο.
Θα πρέπει να γίνουν 4 διαφορετικές κρατήσεις απο την ιστοσελίδα ή mobile εφαρμογή της Ryanair στις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα - Ρώμη 12/12 - 06:55 (17€)
Ρώμη - Βαρκελώνη 14/12 - 09:05 (17€)
Βαρκελώνη - Μιλάνο 16/12 - 06:25 (15€)
Μιλάνο - Αθήνα 16/12 - 11:45 (26€)

*Προσοχή το αεροδρόμιο προσγείωσης απο Αθήνα για Ρώμη ειναι στο Ciampino και αναχώρησης για Βαρκελώνη στο Fiumicino.

*Απο Βερκελώνη για Αθήνα επιστρέφετε με ανταπόκριση στο Μιλάνο με 3:30 ώρες αναμονή στο αεροδρόμιο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι 3 και 4 αστέρων με βαθμολογία booking 8+ , και βρίσκονται  όλα στο κέντρο και κοντά σε στάσεις μετρό. 

Ρώμη
 
 Hotel California
75€/2 νύχτες (38€ το άτομο)
Check in 12/12
Check out 14/12

Το Hotel California απέχει 150μ. από το σταθμό Termini του τρένου και του μετρό, σε μια περιοχή με πολλά εστιατόρια και μπαρ. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. 

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης. Μερικά έχουν κλασική διακόσμηση, ενώ άλλα έχουν μοντέρνα επίπλωση. Στο λόμπι του ξενοδοχείου διατίθεται μια δωρεάν γωνιά internet και χώρος φύλαξης αποσκευών. Υπάρχει επίσης ένα φαξ και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. 

Το California απέχει 2 στάσεις με το μετρό από το Κολοσσαίο και 300μ. από τη Βασιλική της Santa Maria Maggiore. Γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις για ταξίδια μέσα και γύρω από τη Ρώμη.

Βαρκελώνη
 
Sunotel Central
85€/2νύχτες (43€ το άτομο)
Check in 14/12
Check out 16/12

Το Sunotel Central στεγάζεται σε ένα όμορφο κτήριο και διαθέτει πισίνα και υδρομασάζ στον τελευταίο όροφο με θέα στη Βαρκελώνη. 

Τα δωμάτια στο Sunotel Central έχουν καλαίσθητη διακόσμηση, δωρεάν WiFi και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης. 

Ο σταθμός Universitat του μετρό απέχει 200μ. από το ξενοδοχείο. Η οδός Ramblas, γνωστή για τους καλλιτέχνες του δρόμου, βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια.

Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με την κράτηση εισιτηρίων για ξεναγήσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Στο λόμπι υπάρχουν δωρεάν ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 150€
•Ξενοδοχείο: 160€
ΣΥΝΟΛΟ 310€ / 2 = 155€ το άτομο

-Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 10€ δημοτικοί φόροι το άτομο που πληρώνονται απευθείας στα ξενοδοχεία. 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε απο 20€ μια βαλίτσα 15 κιλών για κάθε πτήση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε 3-4 ώρες για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال