ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 75€ (ΣΑΒΒ/ΡΙΑΚΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
 

Στιγμές χαλάρωσης στη Σαντορίνη όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου με διαμονή σε υπόσκαφη σουίτα με θέα στο ηφαίστειο με τελική τιμή 75€ αεροπορικά + διαμονή με όλους τους φόρους.

Αν αναρωτιέστε για το τι θα κάνετε χειμωνιάτικα στη Σαντορίνη,πιστέψτε με είναι η καλύτερη περίοδος για να χαλαρώσετε στο νησί ,καθώς η απουσία του κόσμου το κάνει ακόμα ομορφότερο απο τι είναι.

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής.
03/12 - 04/12 
10/12 - 11/12
17//12 - 18/12

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν εως 34€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες και η κράτηση θα πρεπει να γίνει απευθείας απο την ιστοσελιδα της Ryanair.
Οι ώρες αναχώρησης είναι στις 07:00π.μ. του Σαββάτου και της επιστροφής στις 19:45μ.μ. της Κυριακής. 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδχοείο είναι το aroma suites και βρίσκεται στο   κέντρο των Φηρών, σε απόσταση 100μ. από τον καθεδρικό ναό και έχει εκπληκτική θέα στο ηφαιστειογενές νησί της Νέας Καμένης και το Αιγαίο Πέλαγος.Η τιμή για μια νύχτα σε δίκλινη υπόσκαφη σουίτα είναι 81€ (41€ το άτομο) στις παραπάνω ημερομηνίες και η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω του booking.com

*Πιθανες εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφου κάνετε login στο booking.

 
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα για τις 03/12-04/12
•Αεροπορικά εισιτήρια: 68€
•Ξενοδοχείο: 81€
ΣΥΝΟΛΟ 149€ / 2 = 75€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!
 
 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال