ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ALL INCLUSIVE (911€)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016
 
Οι Μαλδίβες είναι ένας από τους ποιο όμορφους   προορισμούς στον πλανήτη με τροπικό κλίμα και σταθερές θερμοκρασίες όλο το χρόνο από 27 έως 32 βαθμούς.
Είναι επίσης και από τους ποιο ακριβούς προορισμούς  καθώς τα πακέτα που μπορεί να βρει κάποιος στα τουριστικά γραφεία ξεκινούν από τετραψήφιο αριθμό και άνω.

Ψάξαμε και βρήκαμε την ποιο φθηνή επιλογή για Χριστούγεννα στις εξωτικές Μαλδίβες για 7 νύχτες σε ένα all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά  εισιτήρια με αποσκευές ,ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή ,μεταφορές και φόρους με τελική τιμή 911€ 

*Οι ημερομηνίες είναι από 20/12 έως 29/12 με 7 διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες και 1 διανυκτέρευση στην Κωσταντινούπολη.

Η τιμή περιλαμβάνει 
•Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή 
•Αποσκευές έως 30κιλά το άτομο 
•Ξενοδοχεία σε Μαλδίβες και Κωνσταντινούπολη 
•Πλήρης διατροφή στις Μαλδίβες 
•Μεταφορά με ferry boat στις Μαλδίβες 
•Όλους τους φόρους 

Άρα τα επιπλέων χρήματα που θα χαλάσετε είναι ελάχιστα καθώς στις Μαλδίβες δεν έχει να κάνετε και πολλά εκτός από το να τρώτε και να κάνετε μπάνια.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την pegasus airline και την Qatar με 2 ανταποκρίσεις σε Κωσταντινούπολη και Ντόχα και κοστίζουν 502€ το άτομο.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι 2 στο σύνολο μέσω τους Skyscanner.com και επιλογή του αντίστοιχου παρόχου που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Κράτηση 1 (138€)
Αθήνα - Κων/πολη(saw) 20/12 - 16:00
Κων/πολη(saw) - Αθήνα 29/12 - 11:25

Κράτηση 2 (364€)
Κων/πολη(saw) - Μάλε 20/12 - 21:15
Μάλε - Κων/πολη(saw) 28/12 - 10:15 

*Στην επιστροφή από Κωνσταντινούπολη για Αθήνα η αναμονή είναι πολλές ώρες γιαυτο θα μείνετε και 1 νύχτα σε ξενοδοχείο  δίπλα στο αεροδρόμιο και θα επιστρέψετε το πρωί.

*Οταν κάνετε κράτηση τα αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη από την σελίδα της Pegasus airline μην ξεχάσετε να επιλέξετε την επιλογή με τις αποσκευές.

*Το αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη είναι το Istanbul sabiha airport με τα αρχικά SAW

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΜΑΛΔΙΒΕΣ)
Το ξενοδοχείο που θα δείτε παρακάτω βρίσκεται 30 λεπτά μακριά με το πλοίο από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ και η ποιο φθηνή επιλογή για να πάτε εκεί είναι με το δημόσιο ferry boat και κοστίζει 20€ με επιστροφή.
Οι ώρα αναχώρησης στις 21/12 είναι στις 15:30 και της επιστροφής στις 28/12 στις 07:30

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μαλδίβες
Το ξενοδοχείο στις Μαλδίβες είναι το Dream inn ,Maldives - sun beach hotel και βρίσκεται  στο Thulusdhoo περίπου 30 λεπτά με το πλοίο από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ.Η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω του booking.com και επιλογή του πακέτου με την πλήρη διατροφή όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.Η τιμή του για 7 νύχτες  είναι 594€ χωρίς τους φόρους.
Η τιμή με τους φόρους διαμορφώνεται στα 734€ 
(367€ το άτομο)
 

 
Dream inn ,Maldives - sun beach hotel 
734€/7νύχτες  (367€ το άτομο) 
Check in 21/12
Check out 28/12

Το Dream Inn @ Thulusdhoo απέχει μόλις 200μ. από τη λευκή αμμώδη παραλία. Προσφέρει ένα εστιατόριο και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. 

Αυτό το οικονομικό κατάλυμα βρίσκεται στην καρδιά του Thulusdhoo, μόλις 30 λεπτά μακριά με το πλοίο από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ, ενώ παρέχει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση. 

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Dream Inn διαθέτουν απλή επίπλωση, καθαρά κλινοσκεπάσματα και ντουλάπα. Τα ιδιωτικά μπάνια περιλαμβάνουν ντους με παροχή ζεστού και κρύου νερού. Τα μεγαλύτερα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης. 

Μπορείτε να απολαύσετε διάφορα θαλάσσια σπορ ή οργανώσετε μπάρμπεκιου. Η 24ωρη ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες πλυντηρίου και φύλαξης αποσκευών. Το τουριστικό γραφείο θα σας βοηθήσει με την οργάνωση του ταξιδιού σας. 

Το Ginger Restaurant σερβίρει διάφορα πιάτα από τις Μαλδίβες και διεθνή κουζίνα, ενώ έχει μαγευτική θέα στην παραλία. Διατίθεται επίσης υπηρεσία δωματίου.

Κωσταντινούπολη 
Το ξενοδοχείο στη Κωσταντινούπολη είναι το ISG Airport Hotel και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο Σαμπίχα της Κωνσταντινούπολης και θα μείνετε μια διανυκτέρευση.Η τιμή του είναι στα 71€ και η  κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω τους booking.com 
 
ISG Airport Hotel
71€/1 νύχτα (35€ το άτομο)
Check in 28/12
Check out 29/12

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 
Το μόνο που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε στις Μαλδίβες είναι ένα έγκυρο διαβατήριο νέου τύπου καθώς βίζα παίρνετε κατευθείαν με το που προσγειώνεστε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαλέ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1004€
•Ξενοδοχείο Μαλδίβες με διατροφή : 594€
•Φόροι ξενοδοχείου:130€
•Μεταφορά ferry boat:40€
•Ξενοδοχείο Κων/πουλη:71€
ΣΥΝΟΛΟ 1839€ / 2 = 920€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει αποσκευές έως 30 κιλά σύνολο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال