ΒΕΡΟΛΙΝΟ 124€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
 

Τετραήμερο στο Βερολίνο τον Ιανουάριο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 124€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Οι ημερομηνίες κοντά σε αυτή την τιμή είναι οι παρακάτω:

22/01 - 26/01 (144€)
23/01 - 27/01 (138€)
28/01 - 01/02 (138€)
29/01 - 02/02 (124€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair  και κοστίζουν από 41€ έως 49€ στις παραπάνω ημερομηνίες.Η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κεντρικό Βερολίνο ,500 μέτρα μακριά από στάση μετρό.Εχει πολύ καλές κριτικές με βαθμολογία πελατών 8,0 που σημαίνει σχεδόν άριστο.
Κοστίζει από 164€ έως 189€ στις παραπάνω ημερομηνίες.

Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.
 
Park Plaza Berlin Kudamm 
164€/4νύχτες (82€ το άτομο)

Αυτό το design ξενοδοχείο απέχει 300μ. από την εμπορική λεωφόρο Kurfürstendamm με τις πολλές μπουτίκ και γκαλερί τέχνης. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. 

Τα φωτεινά, κλιματιζόμενα δωμάτια του Park Plaza Berlin Kudamm διαθέτουν πρωτότυπα έργα που έχει φιλοτεχνήσει ο Wolf Vostell. Στους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν περιήγηση για να μάθουν περισσότερα για το έργο του καλλιτέχνη. 

Στο Garden Salon του Park Plaza Berlin Kudamm σερβίρεται καθημερινά διεθνής μπουφές πρωινού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διάφορα εξωτικά κοκτέιλ στο κομψό Vostell Lounge ή στη βεράντα. 

Το κατάλυμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από πολλά εστιατόρια και μπαρ. Ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου και το πολυκατάστημα KaDeWe απέχουν 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ ο σταθμός Kurfürstendamm του μετρό βρίσκεται 500μ. μακριά.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (29/01-02/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 84€
•Ξενοδοχείο: 164€
ΣΥΝΟΛΟ 248€ / 2 = 124€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο  κάντε μια εγγραφή και στη σελίδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και ένα like ή μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε καλύτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال