ΠΡΑΓΑ 127€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
 

Τετραήμερο στη Πράγα Ιανουάριο και Φεβρουάριο με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 127€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

24/01 - 28/01 (127€)
31/01 - 04/02 (127€)
07/02 - 11/02 (131€)
14/02 - 18/02 (131€) 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair στο πήγαινε με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και στην επιστοφή με την Aegean με απευθείας πτήση.
Κοστίζουν από 90€ έως 94€ στις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι 3 στο σύνολο μέσω του Skyscanner.com

Αθήνα - Μιλάνο 24/01 - 09:45 (20€)
Μιλάνο - Πράγα 24/01 - 16:10 (20€)
*Πράγα - Βουδαπέστη 28/01 - 11:35 (50€)

Με το συγκεκριμένο τρόπο θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

*Η κράτηση από Πράγα για Βουδαπέστη είναι με την Aegean με ανταπόκριση στην Αθήνα ,εσείς φυσικά δεν πάτε Βουδαπέστη απλά κατεβαίνετε Αθήνα και πάτε σπίτι σας.Με αυτό τον τρόπο η πτήση της Aegean είναι ποιο φθηνή.Κανονικά έχει 90€ ενώ με αυτό τον τρόπο κοστίζει μόνο 50€.

*Προσοχή διαβάστε κάτω στις διευκρινίσεις για τις πτήσεις ανταπόκρισης με την Ryanair.


 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και βρίσκεται 2χλμ μακριά από το κέντρο της Πράγας.Η τιμή του είναι 74€ και για τις 4 νύχτες στις παραπάνω ημερομηνίες.
Η κράτηση θα γίνει από το booking.com
 
 Gallery Hotel SIS
74€/4νύχτες (37€ το άτομο)

Το μοντέρνο Gallery Hotel SIS βρίσκεται σε μια ήσυχη και γαλήνια περιοχή, 4 στάσεις μακριά με το τραμ από την εντυπωσιακή πλατεία Wenceslas. Το Lobby Bar στις εγκαταστάσεις προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποτών. Παρέχεται δωρεάν internet. Το Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων. 

Το ανανεωμένο και σύγχρονο ντιζάιν συνδυάζεται αρμονικά με την ιστορική ατμόσφαιρα του κτηρίου. 

Το σπα περιλαμβάνει υπέρυθρη σάουνα, σουηδική σάουνα, διάφορες περιποιήσεις μασάζ, λουτρά και πολλά άλλα. 

Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια που σερβίρουν γευστική τσέχικη και διεθνή κουζίνα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 180€
•Ξενοδοχείο: 74€
ΣΥΝΟΛΟ 254€ / 2 = 127€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 8 έως 10 κιλών.Προσθετες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πτήση  ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε κοντά στις 5 ώρες για την επόμενη πτήση ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال