ΓΛΑΣΚΩΒΗ 150€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016
 

Τετραήμερο στη Γλασκώβη τον Ιανουάριο,την μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 150€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Βρήκαμε κάποιες πολύ φθηνές πτήσεις για Γλασκώβη από Σόφια με 15€ οπότε θα το εκμεταλλευτούμε και θα φτιάξουμε ένα πολύ φθηνό πακέτο για την μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

18/01 - 22/01 (177€)
25/01 - 29/01 (150€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Σόφια  και κοστίζουν στο σύνολο 66€ το άτομο.Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι δυο ,απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Πρώτη κράτηση (36€)
Αθήνα - Σόφια 25/01 - 08:35 
Σόφια - Αθήνα 30/01 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (30€)
Σόφια - Γλασκώβη 25/01 - 16:15
Γλασκώβη - Σόφια 29/01 - 18:25

* Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις σε περίπτωση που επιλέξετε διαφορετική ημερομηνία. 

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι κοντά στις 6 ώρες ,μπορείτε άνετα να κάνετε και μια βόλτα στο κέντρο της Σόφιας για καφέ η για ψώνια.

*Η αναμονή στην επιστοφή είναι κοντά στις 7 ώρες αλλά προσοχή διότι είναι μεταμεσονύχτιες ώρες.Φτανετε Σόφια στις 12 τα μεσάνυχτα και πετάτε για Αθήνα στις 6:50 το πρωί.Εδω οι επιλογές είναι δυο ,ή θα μείνετε να περιμένετε στο αεροδρόμιο της Σόφιας η θα πάτε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο όπως το ibis Sofia Airport που είναι ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο και κοστίζει 50€ η βραδιά.
Ακόμα μπορείτε να  συνδυάσετε το ταξίδι και με 1-2 μερες στη Σόφια.Η επιλογή είναι καθαρά δικιά σας.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις δεν προστατεύονται με
εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης της προηγούμενης πτήσης.Διαβαστε στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και  βρίσκεται 20 λεπτά τα πόδια μακριά από το κέντρο της Γλασκώβης και έχει εξαιρετικές κριτικές με βαθμολογία στο booking 8.2 ,κοστίζει 167€ και για τις 4 νύχτες και η κράτηση θα πρέπει να γίνει από το booking.com

Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.

 
Albion Hotel
167€/4νύχτες (83€ το άτομο)
Check in 25/01
Check out 29/01

Το Albion Hotel βρίσκεται στο πολυσύχναστο West End της Γλασκώβης και προσφέρει πολύχρωμα υπνοδωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Γλασκόβης, ενώ προσφέρει ζεστό πρωινό και διακόσμηση με αντίκες. 

Τα δωμάτια του Albion βρίσκονται σε ένα μεγαλοπρεπές παλιό αρχοντικό και περιλαμβάνουν μοντέρνο ιδιωτικό μπάνιο. Διαθέτουν επίσης τηλεόραση, παροχές για τσάι/καφέ και στεγνωτήρα μαλλιών. Έχουν παροχές σιδερώματος και ψυγείο. 

Το κατάλυμα σερβίρει καθημερινά νόστιμο και πλήρες σκωτσέζικο πρωινό στη φωτεινή και ευάερη τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης ένα φιλόξενο lounge bar με άνετο καθιστικό και ποικιλία ποτών. Διάφορα εστιατόρια και παμπ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. 

Το Albion Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη αστική περιοχή, δίπλα στην οδό Great Western Road. Απέχει μόλις 1,6χλμ. από την ιστορική παλιά πόλη και 50μ. από το σταθμό Kelvinbridge του υπόγειου σιδηρόδρομου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γλασκόβης είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά οδικώς. 

Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρέχει εκπτωτικά κουπόνια για στάθμευση στο δρόμο. Η στάθμευση είναι δωρεάν τα Σαββατοκύριακα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 132€
•Ξενοδοχείο: 167€
ΣΥΝΟΛΟ 299€ / 2 = 149,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Σόφια  έχετε από 6  έως 7 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال