ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ (7 ΜΕΡΕΣ 02/02 - 09/02)

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016
 

Ταξιδέψτε σε Μαδρίτη και Κανάρια νησιά αρχές Φεβρουαρίου για 7 ημέρες με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 280€ αεροπορικά ,ξενοδοχεία ,φόρους.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 3 νύχτες στη Μαδρίτη και 4 νύχτες στη Λανθαρότε των Καναρίων Νήσων.

Οι ημερομηνίες είναι 02/02 με 09/02 και η τελική τιμή είναι 280€ και περιλαμβάνονται όλα τα αεροπορικά εισιτήρια ,η διαμονή στα ξενοδοχεία και όλοι οι φόροι.

Η Μαδρίτη δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις καθώς όλοι ξέρουμε λίγο πολύ για αυτήν ,θα γράψουμε όπως μερικά πράγματα για την Λανθαρότε των Καναρίων Νήσων καθώς δεν είναι τόσο γνωστός προορισμός στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιποι Ευρώπη.

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.
Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πολλά τοπία βγαλμένα από τον πλανήτη Άρη ,λόγω των κόκκινων βουνών που έχει δημιουργήσει το ηφαίστειο.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Η Λανθαρότε είναι αγαπημένος μας προορισμός καθώς την έχουμε επισκεφτεί 2 φορές πρόσφατα και πραγματικά αξίζει να πάει κανείς.

Σύντομα θα ανεβάσουμε και πληροφορίες και ένα 10λεπτο βιντεάκι για το πως τα περάσαμε εκεί.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 116€ στο σύνολο για πέντε πτήσεις.

Θα πρέπει να γίνουν 5 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Αθήνα - Ρώμη 02/02 - 06:55 (20€)
Ρώμη - Μαδρίτη 02/02 - 16:35 (22€)
Μαδρίτη - Λανθαρότε 05/02 - 07:05 (20€)
Λανθαρότε - Ρώμη 09/02 - 07:20 (34€)
Ρώμη - Αθήνα 09/02 - 18:15 (20€)

*Η αναμονή στη Ρώμη από Αθήνα για Μαδρίτη  είναι κοντά στις 8 ώρες ,μπορείτε άνετα να κάνετε και μια γρήγορη βόλτα στο κέντρο της Ρώμης για καφέ ,αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε την δεύτερη πτήση της Ryanair στις 11:40 με λιγότερη αναμονή κοντά στις 4 ώρες.

*Προσοχή το αεροδρόμιο από Λανθαρότε για Ρώμη είναι στο Φιουμιτσίνο και το αεροδρόμιο από Ρώμη για Αθήνα είναι στο Τσιαμπίνο και έχετε στη διάθεση σας κοντά στις 6 ώρες για να μεταφερθείτε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο ,προλαβαίνετε δηλαδη άνετα ακόμα και για ένα γρήγορο καφέ στη Ρώμη.

*Προσοχη οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση ,διαβάστε στις διευκρινίσεις παρακάτω για λεπτομέρειες.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Το ξενοδοχείο στη Μαδρίτη είναι 15 λεπτά με τα πόδια μακριά από την Gran via την κεντρική λεωφόρο με τα μαγαζιά και τα μπαρ και στη Λανθαρότε στο Puerto del Carmen ,το ποιο πολυσύχναστο τουριστικό μέρος του νησιού ,επίσης διαθέτει πισίνα καθώς η θερμοκρασίες στα Καναρια νησιά είναι σταθερές όλο το χρόνο από 25-30 βαθμούς.

Και τα 2 ξενοδοχεία κοστίζουν 329€ συνολικά 

Μαδρίτη 
 
Hostal Los Perales
113€/3νύχτες (56€ το άτομο)
Check in 02/02
Check out 05/02

Το Hostal Los Perales βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης, σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Plaza España. Διαθέτει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση. 

Το προσωπικό της ρεσεψιόν παρέχει πληροφορίες για τη Μαδρίτη. Η περιοχή γύρω από τον ξενώνα φιλοξενεί πολυάριθμα εστιατόρια και θέατρα. Η πολυσύχναστη συνοικία Chueca απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. 

Ο σταθμός Noviciado του μετρό παρέχει εξυπηρετικές συνδέσεις με την υπόλοιπη πόλη και βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το Los Perales. Το Βασιλικό Παλάτι είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με τα πόδια.

Κανάρια Νησιά (Λανθαρότε)
 
Hotel Puerto Carmen
216€/4νύχτες (108€ το άτομο)
Check in 05/02
Check out 09/02

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Playa του Πουέρτο ντε Κάρμεν και προσφέρει πολλές υπηρεσίες στη γύρω περιοχή. Το κατάλυμα είναι ιδανικό για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, καθώς και για να εξερευνήσετε το νησί. 

Τα διαμερίσματα είναι μοντέρνα, λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα και περιλαμβάνουν 1 ή 2 δωμάτια. Το κτήριο βρίσκεται σε μεγάλους χώρους με αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Υπάρχει επίσης μια όμορφη θερμαινόμενη πισίνα για ενήλικες και παιδιά, με εγκαταστάσεις υδρομασάζ. Παρέχεται WiFi με πρόσθετη χρέωση. 

Στην περιοχή και ιδίως στην παλιά πόλη της Tiñosa με την τοπική ατμόσφαιρα υπάρχει ποικιλία γκουρμέ προσφορών. Στο νησί μπορείτε να κάνετε πολλές εκδρομές για να επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά τοπία και τα υπέροχα πολιτιστικά κέντρα που σχεδιάστηκαν από τον César Manrique.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε στο αεροδρόμιο με το που κατεβείτε.Ενα seat Leon που είχαμε πάρει εμείς για 3 μερες μας το χρέωσαν 90€ ,όποτε για 4 μερες υπολογίστε κοντά στα 120€ συνολικά.Η βενζίνη εκεί είναι Πάμφθηνη με μέση τιμή τα 0,90 cent το λίτρο.

MOBILE ΙΝΤΕΡΝΕΤ 
Για να έχετε Ίντερνετ οπουδήποτε ,μπορείτε με το που κατεβείτε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης να πάτε σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να πάρετε μια prepaid SIM card της orange ,κοστίζει 15€ και διαθέτει 1.5Gb mobile internet και 100 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας  προς εξωτερικό και Ελλάδα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 232€
•Ξενοδοχείο: 329€
ΣΥΝΟΛΟ 561€ / 2 = 280,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε απο 20€ μια βαλίτσα 15 κιλών για κάθε πτήση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Ρώμη  έχετε από 4 έως 8 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
 

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال