ΜΑΓΙΟΡΚΑ 150€ (21/01 - 25/01)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2016
 

Χειμωνιάτικη απόδραση στη Μαγιόρκα τέλη Ιανουαρίου για 4 μέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.Τελική τιμή 150€ αεροπορικά ,ξενοδοχεία ,φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι 21/01 με 25/01 και θα μείνετε 3 νύχτες στις Μαγιόρκα και 1 νύχτα στο Βερολίνο.

Η Μαγιόρκα ειναι από τους ποιο ωραίους  και ποιο δημοφιλείς προορισμους τους καλοκαιρινούς μήνες ,είναι εξίσου όμορφη όμως και τον χειμώνα με πολλούς Ευρωπαίους να την επισκέπτονται και τότε  ,όπως οι Βερολινέζοι που έχουν καθημερινές πτήσεις προς το νησί όλη την διάρκεια του χρόνου με την Ryanair.

Τον χειμώνα τα αεροπορικά εισιτήρια όπως είναι λογικό είναι πολύ φθηνά με τιμές που ξεκινούν από 15€ η διαδρομή.Αυτο θα εκμεταλλευτούμε σήμερα  και σε συνδυασμό με κάποιες φθηνές πτήσεις από Αθήνα για Βερολίνο βρήκαμε να πάμε στη Μαγιόρκα μόνο με 64€ με επιστροφή.  

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τις κρατήσεις θα τις κάνετε απευθείας από την σελίδα της Ryanair ως 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή.

Πρώτη κράτηση (34€)
Αθήνα - Βερολίνο 21/01 - 10:45
Βερολίνο - Αθήνα 25/01 - 06:20

Δεύτερη κράτηση (30€)
Βερολίνο - Μαγιόρκα 21/01 - 15:05
Μαγιόρκα - Βερολίνο 24/02 - 11:45

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι κοντά στις 2:30ωρες στο αεροδρόμιο Σένεφελντ του Βερολίνου.Στην επιστροφή δεν έχει βραδινή πτήση για Αθήνα με την Ryanair όποτε θα μείνετε και μια διανυκτέρευση στο Βερολίνο σε ξενοδοχείο 400μετρα μακριά από το αεροδρόμιο ,και θα επιστρέψετε το άλλο πρωί.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύησης σε περιπτώσεις ακυρώσεων ,διαβάστε παρακάτω στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες ή εδώ.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Μαγιόρκα
Το Hotel Apaetamentos Vistaol είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στην παραλία Palma Nova ,περίπου 10χλμ μακριά από την Πάλμα Μαγιόρκα ,30 λεπτά μακριά με το λεωφορείο.Το δίκλινο κοστίζει στα 98€ και για τις 3 νύχτες.
 

Βερολίνο 
Το intercityHotel Berlin είναι 4 αστέρων και απέχει μόλις 400 μέτρα μακριά από το αεροδρόμιο Schonefeld και πολύ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό που σας συνδέει με το κέντρο του Βερολίνου.
Η τιμή του για ένα βράδυ που θα μείνετε είναι στα 74€ το δίκλινο.
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 128€
•Ξενοδοχεία: 172€
ΣΥΝΟΛΟ 300€ / 2 = 150€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Βερολινο  έχετε 2.5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال