ΝΤΟΥΜΠΑΙ 250€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΣ)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017
 

Τετραήμερο στο ζεστό Ντουμπάϊ τον Φεβρουάριο με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.Τελική τιμή 250€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Βρήκαμε κάποιες πολύ φθηνές απευθειας πτήσης από Σόφια για Ντουμπάϊ με την Wizz air με κόστος από 124€ και σε συνδυασμό με τις φθηνές πτήσεις της Ryanair για Σόφια μπορούμε να πάμε ένα  τετραήμερο με 3 διανυκτερεύσεις στο μαγικό και ζεστό Ντουμπάϊ μόνο με 250€

Όσοι μένουν Θεσσαλονίκη και περιοχές  κοντά στη Βουλγαρία μπορούν να πάνε οδικώς έως Σόφια ,σε αυτή την περίπτωση η τιμή διαμορφώνεται στα 200€ χωρίς τα έξοδα μετακίνησης έως Σόφια.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος (αεροπορικά και ξενοδοχείο το άτομο) είναι οι παρακάτω:

14/01 - 17/01 (255€)
04/02 - 07/02 (250€)
11/02 - 14/02 (288€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν 177€ έως 215€ στις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι συνολικά 2 απευθείας από τις επίσημες ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών 

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Σόφια 04/02 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 08/02 - 06:50

Δεύτερη κράτηση 
Σόφια - Ντουμπάϊ 04/02 - 14:05
Ντουμπάϊ - Σόφια 07/02 - 21:35 

*Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις σε περίπτωση που επιλέξετε τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

* Η αναμονή στη Σόφια  στο πήγαινε είναι περίπου 4 ώρες και στην επιστροφή 6 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.Ακριβως δίπλα στο αεροδρόμιο έχει και ξενοδοχείο με 50€ η διανυκτέρευση σε περίπτωση που δεν θέλετε να περίμενετε τοσες ωρες στο αεροδρόμιο.

*Οταν θα κάνετε την κράτηση από την Wizz air θα σας εμφανίσει αρχικά το κόστος σε λέβα εσείς επιλέγετε πάντα την φθηνότερη επιλογή σε όλες τις ενέργειες.Μόλις συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία στο τέλος έχει επιλογή μετατροπής του κόστους σε ευρώ.

*Η τιμή της Wizz air περιλαμβάνει μια χειραποσκευή με διαστάσεις 42x32x25 ,όποτε αυτή θα είναι η βαλίτσα που θα έχετε μαζί σας και για την Ryanair που επιτρέπει ελάχιστα μεγαλύτερες διαστάσεις.

*Οι συγκεκριμένα πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύησης ,διαβάστε παρακάτω στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες. 


 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Arabian Park Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία με γρήγορη πρόσβαση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι και το σταθμό Al Jadaf του μετρό.Το ξενοδοχείο προσφέρει  εξωτερική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας καθώς το Ντουμπάϊ είναι ζεστό όλο το χρόνο με θερμοκρασίες έως  30 βαθμούς τον Φεβρουάριο.
Η τιμή του για 3 νύχτες είναι απο 135€ έως 150€ το δίκλινο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Κάντε κράτηση εδώ  και επωφεληθείτε με 36% έκπτωση για σήμερα.
 

Για περισσότερα ξενοδοχεία απο το booking δείτε εδώBooking.comΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 354€
•Ξενοδοχείο: 147€
ΣΥΝΟΛΟ 501€ / 2 = 250,50€ το άτομο

-Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνονται 20%  κάποιοι έξτρα φόροι  ,περίπου 15€ συνολικά το άτομο ,καθώς πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή με διαστάσεις 42x32x25

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Σόφια έχετε από 4 έως 6 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.
*Επισης οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال