ΜΑΛΤΑ 91€ (3 ΜΕΡΕΣ,ΜΑΙΟΣ)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017
 

Τριήμερο τον Μάϊο στην ζεστή Μάλτα ,με διαμονή σε ξενοδοχείο με πισίνα.Τελικη τιμή 91€ ,αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 2 νύχτες αλλά έχετε 3 γεμάτες μέρες στη διάθεση σας ,καθώς πάτε με πρωινή πτήση και επιστρέφεται το βράδυ.

Ο καιρός στη Μάλτα τον Μάϊο είναι ζεστός με θερμοκρασίες από 20 έως 25 βαθμούς και θερμοκρασία θάλασσας 19 βαθμούς Κελσίου.Μπορειτε άνετα να κάνετε και τις βουτιές σας.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

02/05 - 04/05 (97€)
09/05 - 11/05 (97€)
16/05 - 18/05 (91€)
23/05 - 25/05 (97€)
30/05 - 01/06 (103)


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήση και κοστίζουν από 58€ έως 70€ στις παραπάνω ημερομηνίες.Η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην περιοχή st.Julian ,ένα από τα ποιο τουριστικά μέρη στη Μάλτα με έντονη νυχτερινή ζωή.Συγκεκριμένα απέχει 1,8χλμ από το κέντρο του st.julian και περίπου 1χλμ από την κοντινότερη παραλία.Η τιμή του και για τις 2 νύχτες είναι στα 67€ στις παραπάνω ημερομηνίες.
Η κράτηση θα πρέπει να γίνει από το booking.com

*Το ξενοδοχείο έχουμε μείνει και είναι αρκετά καλό για τα χρήματα του.Τα δωμάτια είναι πολύ απλά ,αλλά έχει πολύ ωραία πισίνα.Οι αποστάσεις μέχρι τα κλαμπ και την παραλία μπορούν να γίνουν και με τα πόδια άνετα αν σας αρέσει το περπάτημα ,περίπου 20-25λεπτά.
  
 
Sprachcaffe international
67€/2νύχτες (33€ το άτομο)

Το Sprachcaffe είναι ένα τουριστικό συγκρότημα με μοναδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μάλτας, χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα. Στους κήπους υπάρχουν μια εξωτερική πισίνα και ένα γήπεδο βόλεϊ με άμμο. 

Διατίθενται δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και κοιτώνες. Παρέχονται κοινόχρηστοι χώροι, όπως μια αίθουσα με τηλεόραση, ένα internet café με Wi-Fi και η 24ωρη ρεσεψιόν. 

Το εστιατόριο σερβίρει έναν συνδυασμό τοπικών και διεθνών πιάτων. Το μπαρ είναι ιδανικό για χαλάρωση με μερικά ποτά. 

Το Sprachcaffe International βρίσκεται στα προάστια των κύριων τουριστικών περιοχών του St.Julian και πολύ κοντά με τα πόδια από τη Μεσόγειο και το Paceville, το πιο δημοφιλές κέντρο νυχτερινής διασκέδασης της Μάλτας. Ο κοντινός σταθμός λεωφορείων προσφέρει απευθείας συνδέσεις με τις Sliema και Βαλέτα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (16/05 - 18/05)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 116€
•Ξενοδοχείο: 67€
ΣΥΝΟΛΟ 183€ / 2 = 91,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο  κάντε μια εγγραφή και στη σελίδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και ένα like ή μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε καλύτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال