ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΙΜΠΙΖΑ (11/06-17/06)

 

Ταξιδέψτε στη Μαδρίτη και στην Ίμπιζα για 7 ημέρες τον Ιούνιο με τελική τιμή 275€ αεροπορικά και διαμονή.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 2 νύχτες στη Μαδρίτη σε κεντρική τοποθεσια και 4 νύχτες στην Ίμπιζα στο Σαν Αντόνιο ,την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα ,εκεί βρίσκεται και το περίφημο Cafe Del Mar ,με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την καταπληκτική lounge μουσική συλλογή.

Οι ημερομηνίες είναι 11/06 με 17/06

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα καθως έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις σε αυτή την τιμή.

*Βαση αυτού του παραδείγματος μπορείτε να βρείτε και διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στον Ιούνιο.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia και την Ryanair και κοστίζουν 154€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις επισημες ιστοσελίδες τους ή το airshop.gr


Πρώτη κράτηση (101€)
Αθήνα - Μαδρίτη 11/06 - 05:55
Μαδρίτη - Αθήνα 17/06 - 17:55

Δεύτερη κράτηση ((53€)
Μαδρίτη - Ίμπιζα 13/06 - 12:50
Ίμπιζα - Μαδρίτη 17/06 - 08:35

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης από Αθήνα μέχρι Μαδρίτη και το αντίστροφο είναι προστατευόμενες από την Alitalia.Ο τελικός προορισμός σας είναι η Μαδρίτη ,η Alitalia θα φροντίσει με κάθε τρόπο να φτάσετε εκεί.

*Απο Ίμπιζα για να φτάσετε Αθήνα στις 17/06 οι πτήσεις ανταποκρισης στη Μαδρίτη δεν είναι προστατευόμενες.Η αναμονή μέχρι την επόμενη πτήση είναι κοντά στις 8 ωρες ,και πιθανών δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα ,καθώς η αναμονή είναι πολύ μεγάλη ,και η μέση διάρκεια καθυστερήσεων της Ryanair δεν ξεπερνάει τις 2 ωρες σύμφωνα με τα στατιστικά τους.

*Στις πτήσεις με την Alitalia περιλαμβάνονται και αποσκευές ,στις πτήσεις με την Ryanair περιλαμβάνονται μόνο μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ανα άτομο και μπορείτε με επιπλέων 20€ στην πτήση να αγοράσετε μια αποσκευή έως 15 κιλά αν το επιθυμείτε.
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Μαδρίτη
Το Hostal San Antonio βρίσκεται στη γραφική γειτονιά του Barrio de Las Letras και περιβάλλεται από μουσεία, θέατρα, εστιατόρια και παραδοσιακά καταστήματα.Η Puerta Del Sol ,η κεντρική πλατεία της Μαδρίτης βρίσκεται μόλις 650μ. μακριά.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 80€ το δίκλινο.


Check in 11/06
Check out 13/06

 
 

Ίμπιζα 
Το Hostal Torres βρίσκεται στην καρδιά του Σαν Αντόνιο, σε κοντινή απόσταση από την παραλία και την περίφημη περιοχή West End με τα μου και τα εστιατόρια.Το περίφημο cafe Del Mar βρίσκεται μόλις 1χλμ μακριά από το ξενοδοχείο.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και ντους.Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 158€ το δίκλινο.


Check in 13/06
Check out 17/06

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 308€
•Ξενοδοχεία: 238€
ΣΥΝΟΛΟ 546€ / 2 = 273€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/03) .Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση  οι τιμές να έχουν αυξηθεί ,γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα. 

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال