ΜΠΑΛΙ 495€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)


Ταξιδέψτε στο εξωτικό Μπαλί για 15 ημέρες τον Σεπτέμβριο με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στη παραλία Κούτα ,με τελική τιμή 495€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και διαμονή είναι οι παρακάτω:

09/09 - 20/09 (10 μέρες ,470€)
05/09 - 20/09 (15 μέρες ,495€)
05/09 - 04/10 (30 μέρες ,587€)

*Το κλίμα του Μπαλί είναι τροπικό με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από τον Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο είναι η περίοδος των βροχών ,άρα ο Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος μήνας για να ταξιδέψετε στο Μπαλί.

 *Για Μπαλί για διαμονή έως ένα μήνα δεν χρειάζεστε  Βίζα καθώς έχει καταργηθεί τα τελευταία χρόνια.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την scoot airlines έως Σιγκαπούρη και από εκεί με την θυγατρική της την Tigerair για Μπαλί.Το κόστος είναι μόλις 410€ το άτομο με επιστροφή και θα κάνετε μια μόνο κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα της scoot airlines εδώ.
Κράτηση μπορείτε να κάνετε και από την airtickets σε λίγο ακριβότερη τιμή αλλά με την γνωστή αξιοπιστία και εξυπηρέτηση της εταιρίας.


Αθήνα - Μπαλί 05/09 , 11:30 - 09:50
Μπαλί - Αθήνα 20/09 , 19:10 - 08:45

*Η διάρκεια την αναμονής είναι 3 ωρες στο πήγαινε και 5 ωρες στην επιστροφή στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης και οι πτήσεις είναι προστατευόμενες και εγγυημένες καθώς η κράτηση γίνεται ως μια ,ο τελικος προορισμός σας είναι το Μπαλί άρα η scoot θα φροντίσει να φτάσετε εκεί με κάθε τρόπο.

*Η τιμή περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο με διαστάσεις 54x38x23 και ακόμα μια μικρή τσάντα χειρός η λαπτοπ και συνολικό βάρος δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 κιλά.

*Μπορειτε να προσθέσετε έξτρα αποσκευές με μόλις 51€ για μια αποσκευή έως 20 κιλά. Η τιμή σε αυτή την περίπτωση διαμορφώνεται στα 510€ συνολικά το άτομο για τα αεροπορικά.

*Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται σε τοπικά laundry – ίσως η πιο φτηνή υπηρεσία που παρέχει το Μπαλί. Με ένα ευρώ έχεις όλα σου τα ρούχα μοσχομυρωδάτα ,οποτε οι πολλές αποσκευές είναι περιττές.

*Επίσης λάβετε υπόψην πως η Scoot είναι εταιρία χαμηλού κόστους οποτε τα γεύματα και τα ποτά στο αεροπλάνο χρεώνονται έξτρα.

*Η scoot airlines είναι low cost αεροπορική εταιρία που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στη Singapore Airlines.Απο 20 Ιουνίου ξεκινάει να προσφέρει 4 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς Σιγκαπούρη και από εκεί με την θυγατρική της την Tigerair airlines θα ενώνει την ελληνική πρωτεύουσα με δημοφιλείς προορισμούς, σε Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Κορέα, Ταιβάν, Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με δύο καινούργια Boeing 787-8 Dreamliners.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Vilarisi Hotel είναι 3 αστέρων και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Kuta και το εμπορικό κέντρο Legian και προσφέρει καταλύματα σε στιλ θερέτρου, εξωτερική πισίνα και σπα.Η τιμή του για 14 βράδια είναι μόλις 170€ το δίκλινο.


Ημερομηνία check in: 06/09
Ημερομηνία check out: 20/09



AIRBNB
Αν σκοπεύετε να μείνετε αρκετό διάστημα προτιμήστε βίλα και όχι ξενοδοχείο ,είναι πολύ πιο οικονομικό και υπάρχει τεράστια προσφορά.Έχουν βίλες ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό, συνήθως με τη δική τους, μικρή πισίνα. Στο Αirbnb ισχύει η ίδια κατάσταση με το Booking.com. Διαβάστε όλα τα σχόλια των προηγούμενων επισκεπτών σχολαστικά! 
Παράδειγμα το παρακάτω διαμέρισμα με δικιά του πισίνα βρίσκεται στη Kuta και κοστίζει μόλις 16€ την ημέρα ,και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος στη Airbnb κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 35€ έκπτωση στη πρώτη σας κράτηση.


 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 820€
•Ξενοδοχείο: 170€
•ΣΥΝΟΛΟ: 990€ / 2 = 495€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال