ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 350€ (15/04 - 20/04)

 

Ταξιδέψτε την περίοδο του Πάσχα στο εξωτικό Σαρμ ελ Σέιχ με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πλήρης διατροφή (all inclusive), με τελική τιμή 350€ , αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 15/04 με 20/04

Το Σαρμ ελ Σέιχ είναι πόλη και λιμένας της Αιγύπτου στη Ερυθρά Θάλασσα ,και ένα από τα ποιο οικονομικά  τουριστικά θέρετρα που έχει ηλιοφάνεια όλο το χρόνο ,με μέση θερμοκρασία 25oC και άνω. Απολαύστε τη μαγεία του πιο συναρπαστικού βυθού στον κόσμο κάνοντας καταδύσεις. Κατακτήστε την έρημο κάνοντας σαφάρι με καμήλες ή με γουρούνες και απολαύστε  σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δείπνο σε τέντα βεδουίνων. 

Για Αίγυπτο οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου χρειάζονται Βίζα η οποία κοστίζει 20€ και μπορείτε να την βγάλετε εύκολα από την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα.Διαβαστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean με ανταπόκριση στο Κάιρο  ,και κοστίζουν 301€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση θα κάνετε από την airtickets. 

Αθήνα - Σαρμ ελ Σέιχ 15/04 - 23:50
Σαρμ ελ Σειχ - Αθήνα 20/04 - 23:59


*Στην τιμή περιλαμβάνονται και δωρεάν αποσκευές.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Falcon Hills Hotel είναι 3 αστέρων και προσφέρει value-for-money διαμονή με θέα στο Όρος Σινά.Διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, γήπεδα τένις και ένα σπα με περιποιήσεις μασάζ.Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται 2 παραλιες για να κάνετε τις βουτιές σας.Η τιμή του είναι μόλις 94€ αν επιλέξετε το all inclusive πακέτο ,που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά σας.


Check in 16/04
Check out 20/04

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται 12% δημοτικός φόρος ,περίπου 11€ συνολικά ,και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Αν θέλετε να μείνετε σε ένα ποιο πολυτελές ξενοδοχείο ,μια καλή επιλογή είναι και το παρακάτω 5 αστέρων, το οποίο κοστίζει 195€ το δίκλινο (all inclusive)


Σε αυτή την περίπτωση η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 400€ το άτομο μαζί με τα αεροπορικά.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για όλους τους επισκέπτες εκτός από τους κατοίκους ορισμένων αφρικανικών και αραβικών χωρών είναι απαραίτητη η βίζα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία της Αιγύπτου (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612-3( ώρες 9 - 12) μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες και θα κοστίσει 20 €. Πρέπει να έχετε μια φωτογραφία μαζί σας. Βίζα μπορείτε να πάρετε επίσης στο αεροδρόμιο του Κάιρο και μάλιστα η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Πριν σταθείτε στην ουρά για τον έλεγχο των διαβατηρίων, αγοράστε τα απαραίτητα χαρτόσημα (15 US$) από τα ανταλλακτήρια που θα δείτε αμέσως μόλις μπείτε στην αίθουσα αφίξεων. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, ο υπάλληλος θα κολλήσει τα χαρτόσημα στο διαβατήριο σας και αυτό είναι όλο. Η βίζα έχει ισχύ για ένα μήνα αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα αν υπερβείτε το διάστημα μέχρι και 2 εβδομάδες. Αν ξεπεράσετε τις 2 εβδομάδες μετά τη λήξη της βίζας θα σας επιβληθεί ένα τσουχτερό πρόστιμο κατά την έξοδο από τη χώρα. Γι αυτό αν σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο, ανανεώστε τη βίζα στο Κάιρο ή σε άλλη μεγάλη πόλη. Η ανανέωση μπορεί να γίνει περισσότερες από μια φορές, μέχρι τη συνολική διάρκεια ενός χρόνου. Για να βγείτε και να ξαναμπείτε στη χώρα, πρέπει να έχετε βίζα πολλαπλής εισόδου που στοιχίζει λίγο περισσότερο και πρέπει να το ζητήσατε κατά την έκδοσή της.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 602€
•Ξενοδοχείο: 94€
ΣΥΝΟΛΟ 696€ / 2 = 348€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/03) ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال