ΒΙΕΝΝΗ 225€ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

 

Ταξιδέψτε την Μεγάλη Εβδομάδα στην Βιέννη ,με απευθείας πτήση από Αθήνα και διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων ,με τελική τιμή 220€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 11/04 με 15/04

Συγκεκριμένα θα μείνετε  4 νύχτες ,αλλά έχετε στη διάθεσή σας 5 ολόκληρες ημέρες ,καθώς αναχωρείτε με πρωινή πτήση και επιστρέφεται με βραδινή.

*Η τιμή αυτή ισχύει την στιγμή που έγινε αυτή η δημοσίευση (16/03)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Austrian airlines με απευθείας πτήση απο Αθήνα και κοστίζουν 120€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελδια της εταιρίας εδώ   ή το airshop.gr εδώ

 *Η τιμή περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Λόγο της Μεγαλης βδομαδας οι τιμες στα ξενοδοχεία είναι ελαφρώς τσιμπημένες γιαυτο θα σας προτεινουμε τα 2 οικονομικότερα που βρήκαμε για αυτές τις ημερομηνίες. 

Ξενοδοχείο 1
Το Hotel Hadrigan είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Ottakring της Βιέννης, σε απόσταση 15 λεπτών με τις δημόσιες συγκοινωνίες από το κέντρο της πόλης. Επίσης υπάρχουν στάσεις λεωφορείων και τραμ μπροστά στο κατάλυμα.Η τιμή του είναι 209€ το δίκλινο και για τις 4 νυχτες.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

 
 
Ξενοδοχείο 2
Το Hotel Klimt είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του τραμ που σας μεταφέρει στο κέντρο της Βιέννης και 10 λεπτά μακριά με τα πόδια από το σταθμό Unter Sankt Veit του υπόγειου σιδηροδρόμου (γραμμή U4) που παρέχει συνδέσεις με το κέντρο και το παλάτι Schönbrunn, μόλις 2 στάσεις μακριά.Η τιμή του είναι 208€ και για τις 4 νυχτες.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 240€
•Ξενοδοχείο: 208€
•ΣΥΝΟΛΟ: 448€ / 2 = 224€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/03) ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال