ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 250€ (ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΜΑΙΟΣ)

 
 

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στη Λανθαρότε στα Κανάρια Νησιά τον Μάιο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 21/05 με 25/05

Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Ρίξτε μια μάτια ατο παρακάτω βίντεο να πάρετε μια ιδέα για το νησί , το βίντεο είναι από την τελευταία μας επίσκεψη στον νησί τον Οκτώβριο του 2016.ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν 156€ το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.
 
Πρώτη κράτηση 
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 21/05 - 10:00
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 25/05 - 15:05

Δεύτερη κράτηση 
Μιλάνο - Λανθαρότε 21/05 - 13:10
Λανθαρότε - Μιλάνο 25/05 - 07:50

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιριες low cost όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και εγγυημένες.Σε περίπτωση που καθηστερήσει η πρώτη πτήση και χάσετε την δεύτερη η εταιρία δεν θα σας αποζημιώσει.Διαβαστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Η διάρκεια την αναμονής στο Μιλάνο είναι 2 ωρες ,για να γλιτώσετε χρόνο και να μην ξανα περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας ,κατά την αναχώρηση σας πάρτε την  χειραποσκευή μαζί σας στο αεροπλάνο ,μην την δώσετε αν σας ζητηθεί.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο. 


 
 
 

 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Apartamentos Jables Bermudas βρίσκεται στο τουριστικό κέντρο του Puerto del Carmen, το ποιο τουριστικό μερος του νησιού.Προσφέρει εξωτερικές πισίνες για ενήλικες και παιδιά.Στο συγκρότημα του Jable Bermudas διατίθενται μίνι γκολφ, γυμναστήριο και γήπεδο τένις. Επίσης παρέχεται σούπερ μάρκετ. Η παραλία του Puerto del Carmen απέχει μόλις 100μ. από το συγκρότημα. Η τιμή του για 4 νύχτες είναι στα 189€ το δίκλινο.


 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με ασφάλεια.Περιπου 120€/2 άτομα = 60€ το άτομο.Κρατηση online δεν χρειάζεται να κάνετε ,καθώς υπάρχουν στο αεροδρόμιο πολλά  διαθέσιμα γραφεία για ενοικίαση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 312€
•Ξενοδοχείο: 189€
ΣΥΝΟΛΟ 501€ / 2 = 250,50€ το άτομο

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο έχετε 2 ώρες αναμονή για την επόμενη.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال