ΓΕΝΕΥΗ 200€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε στη Γενεύη για 4 μέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο της ibis Hotel με παροχή δωρεάν κάρτας* χρήσης δημοσίων συγκοινωνιών.
Τελική τιμή 199€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

17/11 - 20/11 (4 μέρες ,199€)
24/11 - 27/11 (4 μέρες ,199€)

*Στα περισσότερα ξενοδοχεία στην Γενεύη παρέχεται δωρεάν κάρτα χρήσης των δημοσίων συγκοινωνιών με την οποία έχετε δωρεάν είσοδο στα μέσα μεταφοράς της πόλης μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσετε ,αρκεί να το ζητήσετε στην ρεσεπτιον.Η κάρτα λέγεται "Geneva Transport Card" ,και το ξενοδοχείο που προτεινουμε την εκδίδει δωρεάν.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και κοστίζουν 82€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση θα κάνετε μέσω της skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Γενεύη 17/11 -14:10
Γενεύη - Αθήνα 20/11 - 11:00

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8 κιλών.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Ibis Genève Petit Lancy βρίσκεται κοντά στο κεντρο της Γενευης ,μόλις 15 λεπτά με το τραμ το οποίο βρίσκεται 400 μέτρα μακριά.Το ξενοδοχείο προσφέρει επισης δωρεάν κάρτα χρήσης δημοσίων συγκοινωνιών τα καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το ξενοδοχείο έχει έκπτωση 40% στις παραπάνω ημερομηνίες και για 3 βράδια θα σας κοστίσει 235€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί πιθανών να χρειαστεί να κάνετε login στην ιστοσελίδα της booking.*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 164€
•Ξενοδοχείο: 234€
•ΣΥΝΟΛΟ: 398€ / 2 = 199€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال