ΠΡΑΓΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 235€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε τον Οκτώβριο σε Πράγα και Βουδαπέστη +1 βράδυ στο Μιλάνο ,με τελική τιμή 235€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 1 βράδυ στο Μιλάνο ,την πρώτη μέρα ,και από 3 βραδια στην Πράγα και στη Βουδαπέστη.Όλες οι διαδρομές είναι αεροπορικές ,από Πράγα για Βουδαπέστη θα πάτε απευθείας με την νέα πτήση της Ryanair.

Οι ημερομηνίες είναι 25/10 με 01/11

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήσεις σε κάθε πόλη ,και κοστίζουν 115€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 25/10 - 09:45 (25€)
Μιλάνο - Πράγα 26/10 - 12:00 (22€)
Πράγα - Βουδαπέστη 29/10 - 18:00 (32€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 01/11 - 19:55 (36€)

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξτε όλες τις τιμες για πιθανές αυξήσεις.

*Στις κρατησεις από Πράγα για Βουδαπέστη και από Βουδαπέστη για Αθήνα η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισα της κάθε χώρας ,η αλλαγή της ισοτιμίας γίνεται αυτόματα από το σύστημα της Ryanair.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.ΔΙΑΜΟΝΗ 
Τα παρακάτω ξενοδοχεία που προτείνουμε έχουν πολύ καλες κριτικες και βρίσκονται όλα κοντά σε στάσεις μετρο και τραμ ,και σας πάνε στο κεντρο κάθε πόλης σε λίγα λεπτά.

Μιλάνο 
Το μοντέρνο Hotel degli Arcimboldi είναι 4 αστέρων και βρίσκεται κοντά σε στάση μετρο ,το οποίο σας πάει στο κεντρικό Μιλάνο και στο Duomo σε περίπου 25 λεπτά.Η τιμή του για 1 βράδυ είναι στα 57€ με πρωινό για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 25/10
Check out 26/10

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking για να εμφανιστεί.Πράγα 
Το Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 95€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 26/10 
Check out 29/10Βουδαπέστη 
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 92€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 29/10
Check out 01/11*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 230€
•Ξενοδοχεία: 244€
•ΣΥΝΟΛΟ: 474€ / 2 = 237€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال