ΠΡΑΓΑ 155€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 5 ημέρες στη Πράγα τον Οκτώβριο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 155€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 24/10 με 28/10 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και κοστίζουν μόλις 93€ με επιστροφή το άτομο για τέσσερις πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατησεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (49€)
Αθήνα - Μιλάνο 24/10 - 09:45π.μ.
Μιλάνο - Αθήνα 28/10 - 17:30.μ.

Δεύτερη κράτηση (44€)
Μιλάνο - Πράγα 24/10 - 14:30.μ.
Πράγα - Μιλάνο 28/10 - 10:10π.μ.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 3 ώρες  και στην επιστροφή 6 ώρες ,ότι πρέπει και για μια γρήγορη βόλτα για καφέ στη πόλη του Μιλάνου ή στο Μπέργαμο που είναι διπλα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Οσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής ,τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.Αν θέλετε να αποφύγετε εντελώς τον κίνδυνο μπορειτε να συνδυάσετε το ταξίδι και με 1-2 διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο ,δηλαδή να πάτε μια μέρα πριν την πτήση για Πράγα και γυρνάτε μια μέρα μετά.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, μόλις 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και προσφέρουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet.Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 124€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 186€
•Ξενοδοχείο: 124€
•ΣΥΝΟΛΟ: 310€ / 2 = 155€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال